Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, illetve ti mit tennétek a helyemben? (bővebben kifejtem lent)
Féléve ismerek egy fiút, aki kb. 1 évvel fiatalabb nálam. Valószínűleg tetszek neki, és nemrég rá kellett döbbennem, hogy ő is nekem. Tulajdonképpen barátok vagyunk, sokat beszélgetünk, hülyülünk, könnyű vele szót érteni (ami nagyszerű, hiszen én alapjában véve elég csendes vagyok). Nemrég elhívott egy táncfellépésre (amire nagy valószínűséggel el is fogok menni).
Kérdésem, hogy eztán én is elhívjam egyszer valahová, vagy pedig várjak addig, míg ő lép ismét? (17/l)
Lányok, ti mit tennétek?
Fiúk, ti mit gondoltok erről?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm (és bocsi, hogy kissé hosszadalmasra sikeredett a kérdésem). :)
Ha érdekelnél, akkor mindenképp örülnék ha te is elhívnál valahova (persze nem kifejezetten randizni, hanem valami közös programra), mert akkor tudnám, hogy érdekellek. Tehát ebben az esetben szerintem jó ötlet ha te is elhívod.
27/F
Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket! Nem volt még kapcsolatom, így eléggé bizonytalan vagyok az ilyen dolgokban...
Kedves étoile et lune: persze, én is így gondoltam, előtte még nem érdemes tervezni. Amiben egyébként én gondolkodok, az amúgy is csak tavasszal lehetne esedékes (szabadidős kinti program lévén), addig meg még úgyis jobban megismerjük egymást. :)
Tehát, köszi szépen a válaszokat!
Még várom a továbbiakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!