Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (bővebben a kiegészítésben)
Harminc feletti, elvált férfi vagyok, és két hónapja összejöttem apám legjobb barátjának a 20 éves lányával.
Az elején csak egy nyári kalandnak gondoltuk az egészet, de mindketten biztosak vagyunk benne, hogy ennél már többről van szó. A szülők előtt viszont nem merjük felvállalni. Titokban találkozunk olyan helyeken, amerre nem járnak ismerősök (legalábbis azt hittük, hogy nem járnak, de még így is majdnem lebuktunk egyszer).
Szóval ti mit tennétek?
Felnőtt férfi vagy, ő meg felnőtt nő. Mégis mit nem mertek felvállalni? Nem tinik vagytok.
28/n
Mivel jogilag már mindketten nagykorúak vagytok, ezért azt csináltok, ami nektek jól esik, még ha szülők sárkány módjára tüzet okádnak, akkor is.
Azt meg neked kell tudnod/látnod, hogy a lány fejben is megérett-e már egy ilyen kapcsolatra, mert tapasztalataim szerint sok huszas évei elején járó lány még csak jogilag nagykorú, gondolkodásban nem (persze vannak kivételek).
A saját rokonságomból tudok rá példát mondani, hogy működhet egy ilyen kapcsolat. Az akkor 22 éves rokonomat egy elvált, gyermekes, 36 éves férfi vette el feleségül. A szülők kézzel-lábbal tiltakoztak pedig. Aztán született egy közös gyermekük is, és a mai napig, már több mint 25 éve élnek boldog házasságban.
Szóval ha szeretitek egymást, akkor fel kell vállalni, és jobb előbb, mint utóbb.
Amúgy megkérdezhetem a korodat? Mert harminc feletti a 35 is, de az 50 is, és azért az nagyon nem mindegy.
Két dolog miatt tartok az egésztől. A lány a családjukban a legkisebb gyermek, jóval fiatalabb a testvéreinél, olyan "apuka szeme fénye". Az apja már többször előadta azokat a dumákat, hogy ha valaki ránéz a lányára, annak leüti a fejét, stb. Ő is mondta, hogy nagyon gázos, hogy az apja még mindig úgy kezeli, mint egy 5 évest, de nem tud vele mit csinálni.
A másik dolog meg, hogy tavaly decemberben váltam, és mivel a család legjobb barátja, így szüleimen keresztül az egész történet minden részletét ismeri. Azt én is beismerem így utólag, hogy nagyobb részben én voltam a hibás a tönkrement a házasságért. És bőven elég ahhoz, hogy rám ragassza a "felelőtlen férj" címkét, bár még nem vagyok apa.
A helyzet bonyolult, de nem reménytelen. Mivel még fiatal a kapcsolat, akkor hagyd egyenlőre még így. Várj néhány hónapot, s ezt beszéljétek meg a lánnyal. S ez nem lehet akadálya a közös programoknak. Ha nem egy 400 fős faluban laktok, azért nem olyan kicsi ez a világ. S ha jön egy ismerős, akkor sem biztos, hogy minden kiderül. Ha meg kiderül, akkor legalább megoldódik ez is.. No para, haladj a vonalon!
(Kérdező: a legutóbbi kommented előtti voltam, most nem látom a számom.. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!