Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell minden áron a gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden áron a gyerek?

Figyelt kérdés

Már a második barátnőm kattan rá a témára úgy hogy előtte nem aktarta.

Most hazudoznak hogy nem akarják vagy nem értem.

1-2 évig elvannak aztán jön a fülrágás hogy mikor lesz már gyerek holott előtte elmondtam hogy én nem akarok soha.

(szakítottunk nem kell elmondani)

33f

#minden nő gyereket akar
2021. nov. 15. 17:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
49%

Uram teremtőm, ki lenne az, aki titeket meg akar fogni? 🤣 (Gondolok itt a nőgyűlölő válaszolókra.) Tudjátok, az úgy nézne ki, hogy a nő stikában nem szedi a fogamzásgátlót, meg kiszúrkodja a gumikat, aztán egyszer csak bejelenti hogy terhes. De a ti esetetekben szólnak, hogy mégis szeretnének gyereket. Ti erre szakítással válaszoltok, amivel nincs semmi gond, mert ők is inkább a gyerekszülés lehetőségét választják egy másik férfival 🤷‍♀️

Persze, vannak nők akik azt hiszik, hogy rendbehoz egy kapcsolatot a gyerek, meg olyan férfiak is, akik azt hiszik, hogy elég egy jó kapcsolathoz, hogy döglenek a kanapén és szeretetük kimutatására megmarkolásszák a nő egyes testrészeit miközben kihangsúlyozzák tettrekészségüket.

De itt most nem róluk van szó :)

2021. nov. 15. 21:13
 22/26 A kérdező kommentje:
21. Nem kötelező gyereket csinálni.
2021. nov. 15. 21:21
 23/26 anonim ***** válasza:
39%
És? Ki mondta hogy kötelező? Hogy jön ez ide?
2021. nov. 15. 21:35
 24/26 anonim ***** válasza:
72%

Azokat a "nőgyűlölő" válaszokat nem feltétlenül férfiak írták. Gondolhatsz bármit, a kérdező barátnői hazudtak. A kapcsolat elején nem árulták el a valódi szándékaikat, nehogy elriasszák a kérdezőt. Idővel elkezdték a nyaggatást.

N

2021. nov. 15. 21:36
 25/26 anonim ***** válasza:
15%

Igen, te még gázabb vagy, nem is rád gondoltam, hogy meg akarnának fogni gyerekkel. Tudom mit jelent az N, a másik hozzászólásodnál is egyértelmű volt 🤣

Viszont ennyire 1 bites emberekkel meg nem is akarok leállni vitázni, ne haragudj. A többiek is súrolják a tűrőképességem határát, de te már tényleg túl is vagy rajta. Bocs, igazán sajnálom. Remélem nincs harag.

2021. nov. 15. 21:46
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ez azt jelenti, hogy olyan "tökéletes" pasi vagy, hogy apának is jó lennél.

Én sem akartam, amíg össze nem jöttem a férjemmel. Először vele éreztem azt, hogy fel tudnánk nevelni olyan gyereket, akik boldogok lennének.

Nálunk szerencse volt, hogy aránylag fiatal volt (fiatalabb nálam), és ő később szeretett volna gyereket, úgyhogy neki nem volt gond, hogy meggondoltam magam.

2021. nov. 16. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!