Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden áron a gyerek?
Már a második barátnőm kattan rá a témára úgy hogy előtte nem aktarta.
Most hazudoznak hogy nem akarják vagy nem értem.
1-2 évig elvannak aztán jön a fülrágás hogy mikor lesz már gyerek holott előtte elmondtam hogy én nem akarok soha.
(szakítottunk nem kell elmondani)
33f
Uram teremtőm, ki lenne az, aki titeket meg akar fogni? 🤣 (Gondolok itt a nőgyűlölő válaszolókra.) Tudjátok, az úgy nézne ki, hogy a nő stikában nem szedi a fogamzásgátlót, meg kiszúrkodja a gumikat, aztán egyszer csak bejelenti hogy terhes. De a ti esetetekben szólnak, hogy mégis szeretnének gyereket. Ti erre szakítással válaszoltok, amivel nincs semmi gond, mert ők is inkább a gyerekszülés lehetőségét választják egy másik férfival 🤷♀️
Persze, vannak nők akik azt hiszik, hogy rendbehoz egy kapcsolatot a gyerek, meg olyan férfiak is, akik azt hiszik, hogy elég egy jó kapcsolathoz, hogy döglenek a kanapén és szeretetük kimutatására megmarkolásszák a nő egyes testrészeit miközben kihangsúlyozzák tettrekészségüket.
De itt most nem róluk van szó :)
Azokat a "nőgyűlölő" válaszokat nem feltétlenül férfiak írták. Gondolhatsz bármit, a kérdező barátnői hazudtak. A kapcsolat elején nem árulták el a valódi szándékaikat, nehogy elriasszák a kérdezőt. Idővel elkezdték a nyaggatást.
N
Igen, te még gázabb vagy, nem is rád gondoltam, hogy meg akarnának fogni gyerekkel. Tudom mit jelent az N, a másik hozzászólásodnál is egyértelmű volt 🤣
Viszont ennyire 1 bites emberekkel meg nem is akarok leállni vitázni, ne haragudj. A többiek is súrolják a tűrőképességem határát, de te már tényleg túl is vagy rajta. Bocs, igazán sajnálom. Remélem nincs harag.
Szerintem ez azt jelenti, hogy olyan "tökéletes" pasi vagy, hogy apának is jó lennél.
Én sem akartam, amíg össze nem jöttem a férjemmel. Először vele éreztem azt, hogy fel tudnánk nevelni olyan gyereket, akik boldogok lennének.
Nálunk szerencse volt, hogy aránylag fiatal volt (fiatalabb nálam), és ő később szeretett volna gyereket, úgyhogy neki nem volt gond, hogy meggondoltam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!