Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden áron a gyerek?
Figyelt kérdés
Már a második barátnőm kattan rá a témára úgy hogy előtte nem aktarta.
Most hazudoznak hogy nem akarják vagy nem értem.
1-2 évig elvannak aztán jön a fülrágás hogy mikor lesz már gyerek holott előtte elmondtam hogy én nem akarok soha.
(szakítottunk nem kell elmondani)
33f
#minden nő gyereket akar
2021. nov. 15. 17:10
1/26 anonim válasza:
Nem hazudoznak, csak akkor éppen nem akarnak. Aztán egyszercsak már akarnak. Ilyen ez. Képzeld el, kiskoromban én undorítónak tartottam a csókolozást mint sokan mások az én koromban, de ez nem tartott ám örökké. Változhat az emberek gondolkodása, véleménye bizonyos dolgokról. Lehet, hogy majd előbb-utóbb megtalálod az igazit, aki élete végéig sem akar gyereket. Ismerek ilyen nőt, úgyhogy nem lehetetlen. Sok szerencsét.
2/26 anonim válasza:
Mert 1—2 év után már magukhoz akarnak láncolni. Nem hinném, hogy csak meggondolták magukat. Még mindig él az a felfogás, hogy a férfit a gyerekkel lehet megtartani. Egyik-másik esetben ez be is jön, bár most már egyre ritkábban. Szerintem a következő barátnődnek mondd el, hogy ezért szakítottál az elődeivel, és a felfogásod ezirányban változatlan.
3/26 anonim válasza:
Nem hazudnak. Szimplán akkor jelez a biológiai órájuk.
4/26 A kérdező kommentje:
2 A másodikkal is közöltem hogy mi volt az előzővel akkor úgy tűnt vette a lapot. Aztán egyszer csak rákezdte, hogy ö mégis akar.
2021. nov. 15. 17:31
5/26 anonim válasza:
En sem akartam sokaig, bar en meg csak 24 vagyok. A gyereksirassal ki lehetett volna kergetni a vilagbol. Aztan a kornyezetemben egyre tobben vallaltak babat, koztuk legjobb baratnom is es nekem is "megjott a kedvem", ha lehet igy fogalmazni. Egyelore en allatokkal kompenzalom ezt a hianyt, de a te gondolkodasod is valtozhat, ez nagyban fugg a kornyezetedtol is.
6/26 anonim válasza:
Az én volt feleségemmel már 4 éve voltunk együtt, 25 éves voltam amikor jött nála, hogy babát akar. Ő 24 éves volt. Tudod nőknél ez úgy működik, hogy egyszer jön az a helyzet, hogy baba kell. Ez biológia. Ez ellen nincs mit tenni. Őszintén én nem igazán akartam. Féltem mi lesz. Mit fogok én egy gyerekkel csinálni? Aztán jött a szülés, ott voltam a szülőszobán fogtam a kezét szülés közben. Mikor megszületett a lányom elvitték lemérték stb. és végül én is a kezembe fogtam ott előjött bennem is az apai ösztön. Addig olyan idegen "dolognak" tűnt. Addig amíg nem vettem a kezembe nem tudtam elképzelni, hogy nekem lenne gyerekem. Amikor fogtam és ránéztem az valami leírhatatlan érzés. Ott fogtam, és egy pici rész belőlem ott van benne.
7/26 anonim válasza:
Kezdik érezni hogy időből kifutnak és félnek.
8/26 anonim válasza:
Ha gyerek van meg vagy fogva egy életre. Fizethetsz egy életen át.
9/26 A kérdező kommentje:
8. Hát de ha csak erre kellek akkor inkább leszek egyedül.
2021. nov. 15. 17:40
10/26 anonim válasza:
Én a helyedben titokban külföldön elköttetném magam, aztán ha a legközelebbi barátnődnél is beüt a gyerek ötlet akkor egy darabig lehet lelkesen próbálkozni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!