Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell minden áron a gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden áron a gyerek?

Figyelt kérdés

Már a második barátnőm kattan rá a témára úgy hogy előtte nem aktarta.

Most hazudoznak hogy nem akarják vagy nem értem.

1-2 évig elvannak aztán jön a fülrágás hogy mikor lesz már gyerek holott előtte elmondtam hogy én nem akarok soha.

(szakítottunk nem kell elmondani)

33f

#minden nő gyereket akar
2021. nov. 15. 17:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%
Sajnos a nők ostobák. A partnerüknek/férjünknek önmagunkért kell velünk lennie, nem a gyerek miatt. Ha csak ez tartja mellettünk, az régen rossz. Sajnálom, hogy ilyen hülye libákkal hozott össze a sors, remélem, találsz majd egy normálisat, akivel egy hullámhosszon lesztek.
2021. nov. 15. 17:51
 12/26 anonim ***** válasza:
32%
*partnerünknek
2021. nov. 15. 17:52
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Én nem feltételezném, hogy "meg akarnak fogni", szerintem sokaknál van az, hogy "családot szeretnék, gyerekeket szeretnék, össze szeretném kötni valakivel az életemet"...
2021. nov. 15. 17:58
 14/26 anonim ***** válasza:
64%

De tényleg, miért nem kötteted el magad? Ha te tudod 100%, hogy nem akarsz gyereket, köttesd el magad.

És ha megint ilyen helyzetbe kerülsz, akkor csak mondd, hogy, akkor mostantól ne védekezzetek. Ennyi:)

2021. nov. 15. 18:17
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem pedig hazudnak. Egyszerűen arra számítanak, hogy majd csak változik a véleményed, vagy meg tudnak győzni. Képtelenek felfogni, hogy ez nem fog sikerülni, és a végén lapátra kerülnek.

N

2021. nov. 15. 18:23
 16/26 anonim ***** válasza:
88%

"És ha megint ilyen helyzetbe kerülsz, akkor csak mondd, hogy, akkor mostantól ne védekezzetek. Ennyi:)"

Azért ez rohadtul nem fair. Én nem akarok soha gyereket, de nem hitegetnék senkit, hogy de majd, majd, és ez ugyanaz megfordítva. Ha akar gyereket, el kell engedni, hogy csináljon valaki mással.

2021. nov. 15. 18:25
 17/26 anonim ***** válasza:
77%
#11. Miért ostobák a nők? Ez biológia! A természet rendje, hogy idővel gyermeket akarnak. Mint fentebb írtam 4 éve voltam együtt a volt feleségemmel, amikor jött nála, hogy babát akar. Előtte nem volt szó róla. Elkezdenek dolgozni a hormonok. Nem hinném, hogy így akarják a kérdezőt megfogni. Egészséges párkapcsolat azt gondolják a kérdező megfelelő lehet az apa szerepre.
2021. nov. 15. 18:25
 18/26 anonim ***** válasza:
42%

És még ők képesek azt mondani a férfiakra hogy ösztönlények..

Mikor egyszerűen képtelenek megállni az ösztönös szaporodási mániájukat..

2021. nov. 15. 18:28
 19/26 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is hazudnak, és tényleg nagyon butàk az ilyen nők. N
2021. nov. 15. 18:34
 20/26 anonim ***** válasza:
19%

2 okból:

A, a támogatásokért;

B, Teljesítsük szeretett Vezírapánk kérését.

2021. nov. 15. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!