Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden áron a gyerek?
Már a második barátnőm kattan rá a témára úgy hogy előtte nem aktarta.
Most hazudoznak hogy nem akarják vagy nem értem.
1-2 évig elvannak aztán jön a fülrágás hogy mikor lesz már gyerek holott előtte elmondtam hogy én nem akarok soha.
(szakítottunk nem kell elmondani)
33f
De tényleg, miért nem kötteted el magad? Ha te tudod 100%, hogy nem akarsz gyereket, köttesd el magad.
És ha megint ilyen helyzetbe kerülsz, akkor csak mondd, hogy, akkor mostantól ne védekezzetek. Ennyi:)
Szerintem pedig hazudnak. Egyszerűen arra számítanak, hogy majd csak változik a véleményed, vagy meg tudnak győzni. Képtelenek felfogni, hogy ez nem fog sikerülni, és a végén lapátra kerülnek.
N
"És ha megint ilyen helyzetbe kerülsz, akkor csak mondd, hogy, akkor mostantól ne védekezzetek. Ennyi:)"
Azért ez rohadtul nem fair. Én nem akarok soha gyereket, de nem hitegetnék senkit, hogy de majd, majd, és ez ugyanaz megfordítva. Ha akar gyereket, el kell engedni, hogy csináljon valaki mással.
És még ők képesek azt mondani a férfiakra hogy ösztönlények..
Mikor egyszerűen képtelenek megállni az ösztönös szaporodási mániájukat..
2 okból:
A, a támogatásokért;
B, Teljesítsük szeretett Vezírapánk kérését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!