Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a férjem elhanyagol?

Figyelt kérdés
Férjemmel 1 éve vagyunk házasok. Van egy 4 hónapos gyermekünk. Mióta megszültem problémáink vannak a házas életünkkel. Alig vagyunk együtt, ha együtt is vagyunk akkor az egész személytelen, nincs semmi előjáték és szex közben úgy bánik velem mint egy fadarabbal. Amikor pedig együtt vagyunk, kivétel nélkül azért vagyunk együtt mert ő “kanos”.. Egyéb esetekben hozzám sem ér, csak a kötelezőnek mondható munka előtti és munka utáni csók van. Már próbáltam beszélni vele hogy nekem gondom van nemcsak a mennyiséggel, hanem a minőséggel is mert szeretném ha jobban oda figyelne rám. De úgy tűnik ez süket fülekre talált. Már kiábrándultam belőle, és félek, hogy elmúlik teljesen a szerelem. A gyerekek miatt vagyok már csak vele azt érzem néha. Viszont nem szeretném őket ilyen feszült légkörben nevelni. Mit tehetnék hogy jobban oda figyeljen rám? Mi ilyenkor a helyes megoldás? Köszönöm ha segítettek!

2021. nov. 14. 01:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem nála már elmúlt a szerelem. Azért szexel veled néha mert nincs más neki. A megoldás az lehet hogy eléred azt hogy ujra szerelmes legyen beléd
2021. nov. 14. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

Munkahelyi gondok is gyötörhetik a férjedet. Aggódik és "morcos kedvem van" formában fejezi ki az érzelmeit.

Aggódhat az állása miatt, a megélhetésetek miatt.

9-es és 10-es választ én írtam.

2021. nov. 14. 08:12
 13/16 1Léna ***** válasza:
100%

Minden gyermek érkezése a családba, újratervezést ígényel. Megváltozik a fontossági sorrend, új feladat elosztás, pénzbeosztás, időbeosztás. Ez kapcsolati próbatétel minden pár életében, amit közösen kell megoldani. Minden együtt jól kezelt probléma erősebbé teszi a kapcsolatot. Ezen mindkét félnek dolgoznia kell. A beszélgetés a párbeszéd fontos hozzá. Igen, ha nehézség van a párbeszédben lehet segítséget kérni.

A kapcsolati problémát kezelni kell. Túl sokan elmenekülnek a problémák elől, de ez olyan, mimt amikor elkezd valaki egy szakmát tanulni, majd mikor valami nem megy akkor ott hagyja az iskolát. Ha a problémákat nem tanuljuk meg kezelni akkor egy "másik iskolában" kapcsolatban újra belebukunk.

2021. nov. 14. 19:02
 14/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha ilyen gyorsan házasodtál és gyereket vállaltál másodszorra is a nem megfelelő személlyel akkor te olyan ember vagy, aki a hibáiból egyszerűen nem tud tanulni. Így megint rosszul választanál, megint rossz kapcsolatba vállalnál egy harmadik gyereket és így tovább. Most már vállald a következményeit annak, amit kétszeresen választottál. Nem csak magadért vagy felelős most már, ne szórakozz a gyerekeiddel.
2021. nov. 14. 19:22
 15/16 anonim ***** válasza:
19%

#14 A kérdést kiíró nem beszélt arról, hogy az első kapcsolatába "is ha,hamar ugrott bele".

Úgy vonsz le következtetéseket, hogy nem is tudod a storit?

2021. nov. 14. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
úgy értettem, hogy elsőre is rosszul választott. ami tény, ha nincs együtt a gyereke apjával. Legalább másodszorra kicsit át kellett volna gondolni gyerekvállalás előtt hogy kivel köti össze az életét. Bírom hogy gyerekkel, gyerekekkel ennyire felelőtlenül játszadoznak. Ja kell a csok, tudom.
2021. nov. 14. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!