Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér, ha vkinek a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér, ha vkinek a párja egy ellenkező nemű barátjával megy kettesben vmi programra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 21:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

29 éves férfi vagyok, van egy baráti köröm még gimiből, abból az egyik lánnyal néha néha találkozunk ketten is (baráti társasággal 1-2 hetente). Ő olyan, akivel jobban megértjük egymást, jó néha kibeszélni a dolgokat. Soha se akartam tőle semmit úgy, neki amúgy is van párja 14 éve, szinte mióta ismerem. Én sokat voltam szingli közben, de egyszer se akartam tőle semmit, jó volt valakivel lelkizni néha, a fiúk a baráti körből nem igazán voltak alkalmasak erre ilyen szinten. Én csak benne láttam a társaságból azt, akivel így sok közös ügy és közös nézőpont kapcsán megértjük egymást. Pont nem számított, hogy ellenkező nemű.

Most menyasszonyom van, ő is megismerte a társaságot, és ezt a lányt is ezáltal, és tök oké neki, ha elmegyünk ketten félévente egyszer dumálgatni kettesben. Egyebként megkérdeztem menyasszonyom erről a kérdésről való véleményét, és azt mondta, hogy pl. az én esetemben így teljesen oké, de egy "random" régről ismert lány, akit ő nem ismer, zavarná, ha olyannal találkoznék. De ezt megértem, szóval eléggé szituációfüggő.

2021. nov. 14. 08:03
 22/30 anonim ***** válasza:
Sajnos tapasztalatom szerint eddig a barátommal egyik ellenkező nemű sem pusztán barátkozni akart. Szóval ha ilyen megesne, pláne, ha utólag tudom meg, nem építené köztünk a bizalmat, finoman szólva.
2021. nov. 14. 11:51
 23/30 anonim ***** válasza:
79%
Kinek mi fér bele.Csak nem kell meglepődni,ha valami más is történik közöttük.
2021. nov. 14. 15:25
 24/30 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nem fér bele, és nem tudnék férfiként tekinteni olyanra aki engedi hogy más fiukkal járkáljak😀

Szerintem ez nagyon gáz. Van 3 lány barátom bőven elég.

2021. nov. 14. 18:48
 25/30 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem voltam olyannal, aki be akarta korlátozni, hogy hova mehetek és kivel. Alapvető, hogy mindenki azt tehet, amit akar. Szerencsére ilyen házasságban is élek.
2021. nov. 14. 19:27
 26/30 anonim ***** válasza:
83%
24-es: megértelek. Van, akinek társ kell és van, akinek gazdi.
2021. nov. 14. 19:28
 27/30 anonim ***** válasza:
Persze.
2021. nov. 15. 09:05
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Gazdi? Mert elvárja h adjam meg neki a tiszteletet? Érdekes felfogás 😀
2021. nov. 15. 13:38
 29/30 anonim ***** válasza:
76%
Tiszteletlen találkozni valakivel, akinek más a nemiszerve, akkor is, ha nem akarsz tőle semmit? Érdekes felfogás. Gyerekes leginkább.
2021. nov. 15. 14:06
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Igen, tiszteletlen. Az a gyerekes, hogy elhiszitek azt a mesét hogy van fiu lány barátság. Bár aszexéknél lehet divat. Én még a férfias férfiakat szeretem.
2021. nov. 20. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!