Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér, ha vkinek a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér, ha vkinek a párja egy ellenkező nemű barátjával megy kettesben vmi programra?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 21:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%
1-es vagyok, a legjobb BARÁTOM ellenkező nemű, lassan 20 éve. Mindketten megtaláltuk a párunkat. Ha félsz attól, hogy a párod szóbaáll másokkal, akkor nem benne van a hiba, hanem benned. Beteg ember nem képes egészséges kapcsolatra, kedves 10-es.
2021. nov. 13. 22:06
 12/30 anonim ***** válasza:
20%
1.Ne kedvesezz te engem.2 mi szivesebben megyünk el együtt a párommal bárhova kettesbe mint baráttal.3.Miből is gondolod hogy én félek ha a párom ellenkező neművel áll szóba?
2021. nov. 13. 22:20
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért lettél ideges? :D Egy névtelen hozzászóló vagyok egy ZS kategóriás fórumon, ugyanmár! :DDDD Szánalmas.
2021. nov. 13. 22:22
 14/30 anonim ***** válasza:
14%
Ideges????Ugyanmár inkább heccelek és jót nevetünk a válaszaidon.
2021. nov. 13. 22:24
 15/30 anonim ***** válasza:
44%
És most sajnos elrontottam a bulit😪na nem baj mindjárt nézek más...
2021. nov. 13. 22:25
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenképpen belefér, miért is ne férne. Ha attól tartasz, hogy megcsal, akkor nem bízol se a párodban, se a párkapcsolatodban (az egy dolog, hogy ez alaptalan vagy sem), másrészt ha meg szeretne csalni, találni fog módot rá.

A saját tapasztalataim alapján létezik barátság nő és férfi között.

26/L

2021. nov. 13. 22:44
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki úgy nő fel, hogy nem tekinti az ellenkező nemet valami egzotikumnak, az képes barátságra velük. A csajok, akiknek 3 oktávot emelkedik a hangjuk, ha fiúval beszélnek, a fiúk, akik irulnak-pirulnak, ha lányt látnak - nekik ez mindig másról fog szólni.
2021. nov. 13. 23:20
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem mindegy, hogy munka után beugrik valahova egy baráttal, vagy esetleg megnéz valamit, ami a párját nem érdekli és el sem menne, vagy wellnessezni mennek vagy gyertyafényes vacsorára, romantikus sétára, vagy olyasmire, ahova a párja is menni akar, és mégsem vele megy.
2021. nov. 13. 23:39
 19/30 anonim ***** válasza:
32%

Nem fér bele. A férfi miatt.

Fiú-lány barátság csak a mesében van. Az egyik mindig többet akar, és van az a pont, amikor meg is kapja.

2021. nov. 14. 07:08
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Én már mentem színházba kettesben egy férfi barátommal, aki ráadásul a férjem legjobb barátja. Nős, és ő hozott össze minket a férjemmel (én is ismertem már korábbról). Én ebben semmi rosszat nem látok. Ha a férjem ment volna el az ő feleségével valahová színházba vagy bármi, akkor nekem az sem lenne fura. De ismerem a barátainkat is és a férjemet is, így könnyű megbíznom bennük. Ha lenne egy általam ismeretlen barátja, akiről azt se tudom, kifia-borja, akkor vele lehet, hogy nem szívesen "engedném" el kettesben sehová.
2021. nov. 14. 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!