Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hányadik pofon után lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik pofon után lesz bántalmazó kapcsolat?

Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 17:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%

6. vagyok.

Barátom megismert egy csinos orvos nőt, aki ivott. Olyan szinten, hogy ráment az állása. De elvonóra akkor sem akart menni. Persze mint az összes ilyen, nyomta az "Én nem vagyok alkoholista!" "Meg tudom állni, hogy nem iszok!" dumákat. Ment is 1 hétig, majd berúgott, a srác meg felképelte. Aztán ment a bepiálás, és a pofonok, végül már jobban félt a veréstől, mintsem piálni menjen, és önként ment elvonóra. És siker. Leszokott. Dolgozik, és együtt vannak már vagy 17 éve.

2021. nov. 12. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Benne van a szóban.Bantalmaz.

Lehet lelkileg is bántalmazni valakit.Megbantott,azaz személyét serelem érte.

A megalázottság,félelem,zsarolás,veréssel való fenyegetés is bantalmazás.

Sokszor a pszichikai terror sokkal féldlmetesebb mint egy pofon.

A pofon fáj egy ideig.A lelki terror pedig tartós nyomás alá helyezi a bántalmazottat.Aki állandó félelemben él ezmiatt.

Szval mint írták:Ahol első fizikai bántalmazás történik,ott már több mint valószínű lelki terrorban van az áldozat jó ideje.

50F

2021. nov. 12. 18:34
 13/22 A kérdező kommentje:
#11 Sikersztori. Leszoktathatom akkor a barátnőm veréssel a dohányzásról?
2021. nov. 12. 18:36
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Szívd el előle az összes cigijét.
2021. nov. 12. 18:37
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Ja és akkor mint gyengébb nő, hogy nevelhetem a párom? Erősebb férfit bérelek, hogy pofozgassa, vagy mehetnek eszközök, kis vagdosás?
2021. nov. 12. 18:42
 16/22 anonim ***** válasza:
97%

11#

Kötve hiszem hogy nagy a lamur.Már ne is haragudj,de ha valaki szentül hiszi,hogy veréssel lehet egyszerűbben megoldani valamit,az a kesőbbiekben is ehhehz az eszközhöz fog majd folyamodni,ha egyeb problémáját szeretné megoldani.

Sajnálatos hogy ahelyett hogy szegyenében k.ssolt volna erre nyilván még büszke is!

Mert feltetelezem azért tudod te is a belügyeit,meg meg néhány haver,ismerős.

2021. nov. 12. 18:45
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Én azt nem értem, hogy a legtöbb ember miért ignorálja a másik agresszív megnyilvánulásait, mentik ki a másikat egészen a tettlegességig, sokan még utána is. Ennyire hülyék az emberek?

+ az alkesz csajt meg megütni kell - meg úgy kb. senkit sem - hanem kisöpörni a küszöbön túlra. Örökre. Alkoholistának nincs helye egy tisztességes házban!

2021. nov. 12. 18:54
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Az első megelőző.
2021. nov. 12. 19:08
 19/22 anonim ***** válasza:
22%

"Én azt nem értem, hogy a legtöbb ember miért ignorálja a másik agresszív megnyilvánulásait, mentik ki a másikat egészen a tettlegességig, sokan még utána is. Ennyire hülyék az emberek?"

Ez egy erős csapatmunka. Van, aki itt megkérdezi, "megütött, megváltozhat?", és vannak, akik leírják, hogy "csak" egy pofon volt, különben is, felidegesítetted, csak nevel.

Ha meg kidobja az első agresszióra, jön a kórus, hogy "manapság már senki nem tart ki, mindenki le van cserélve, ha nem tökéletes".

2021. nov. 12. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19.

Aki az itteni - nyíltan troll vagy keményvonalas incel - dolgok alapján él, az hülye. Akár csapatmunkával, akár egyedül.

Tehát te most azt írod, hogy van aki "megkérdezi a gyakorisokat" (vagy egyéb netes társaságokat) az ilyen eset után. Ez már önmagában az ostobaság jele. Ő maga nem tudja ezt eldönteni? Ez már-már az életképtelenség határa.

Ilyenkor inkább azt kellene kérdeznie max, hogy hogyan távolítsa el a támadót az életéből, milyen hatóságot értesítsen vagy mit kellene ilyenkor tenni és nem azt, hogy "ez most baj-e".

Bááááár kiindulva sok kérdésből az oldalon - más kategóriák esetében is - az embereknél van egy elég erős mentális deficit. Kedvencem régen a "terhes-kérdések" meg a fogamzásgátlós kérdések, a "napi 1 tabletta az napi kettőt jelent? Véletlen hármat vettem be" - idióták. Vagy az autós kérdéseknél némelyik férfi... "Az utánfutó egyik kereke nagyobb, mint a másik, jó ez így?" barom.

2021. nov. 12. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!