Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretem még mindig azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem még mindig azt aki tönkretette az életem?

Figyelt kérdés
Lehet ez kapcsolat függőség. Kiderült hogy végig hazudott, megcsalt, csúnyán viselkedett velem, olyan lelki traumát okozott ami egy életen át, a halálos ágyamig elkísér. Mégis néha úgy érzem még mindig szeretem és várom hogy keressen pedig máskor utálom mindennél jobban. Egyszerűbb lenne ha keresnék megint egy párkapcsolatot és ismerkednék vagy először egyedül kéne lennem egy ideig és megismerni önmagam, megbocsájtani magamnak is, elfogadni, megbékélni azzal, hogy ő mással boldog és új életet kezdeni? De ez mennyi idő lenne? Mert úgy érzem csak az idő képes enyhíteni a fajdalmon es segiteni felejteni. Nem találom a helyem sehol
2021. nov. 12. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Ez a szokásos válási trauma. Szakember tud segíteni. Kis önismeret sem ártana, de lehet most csak a xanax segíthet. Minden faszi szemét. Hazudoznak össze-vissza:)
2021. nov. 12. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem elhagytak már párszor, de mindig kiderül, hogy ők jártak rosszul. Viszont az én önértékelésem ezekben a csatákban sokat fejlődött, nem problémázok azon, aki elmegy. Mindig van lehetősége visszajönnie. Nem haragszom rá és nem izgulok azon, hogy pofára ejtett (mert nem ejtett).
2021. nov. 12. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából te teszed tönkre a saját életedet a döntéseid által. Vagy másképpen csinálod holnaptól, és nekiállsz dolgozni az önbecsüléseden.
2021. nov. 12. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi hiányzik benne annyira, amiről úgy érzed, hogy senki másban nincs meg?
2021. nov. 12. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy alapból a gyerekkorodban is láttál ilyet, vagy hasonlót, ez rögzült, így ezt vágyod tudattalanul.
2021. nov. 12. 21:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Félek, hogy mást nem fogok tudni ennyire szeretni
2021. nov. 13. 06:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha őt tudtad, akkor mást is tudsz. Ez nem kérdés, legfeljebb önismereti probléma.
2021. nov. 13. 06:47
 8/9 anonim válasza:
52%

Hagyjuk már ezt az önismereti problémát meg a gyerekkort.Akik igazán képesek szeretni a másikat,azok így éreznek,mikor átverik/elhagyják őket,mert pozitív értelemben tudnak normálisan kapcsolódni,kötődni lelkileg a másikhoz.Ehhez nem kell "betegnek" lenni belül-PONT NEM,az maradjon a felszínes embereknek.

Te azon tudsz változtatni,hogy miután így jártál,nem engeded,hogy egyfajta önrongálásban folytatódjon a fájdalom.Élj egészségesen,sportolj,tanulj valami újat.Ez lefoglal és gyarapodsz is vele.Sajnos vannak emberek,akiknek enyit jelent egy kapcsolat,el kell fogadni,az Ő szegénységi bizonyítványa.Valószínűleg azért érzel kettősen,amikor szereted,akkor a jó oldalát nézed és aszerint veszel részt érzelmileg benne,a gyűlölet pedig a fájdalom miatt van,amit okozott valójában.

Próbáld az érzésekről elterelni a figyelmedet pl a fentebb említettekkel és ne pörgesd bele magad.Tudom,régi kérdés már,de van akinek évekbe tellik igazán túllenni belül ezen.Alakítsd úgy a saját életedet,hogy ő sajnálhassa egyszer,így bánt veled,mert sajnos az ilyen ember ennyit érdemel.

okt. 17. 09:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Update- már sikerült másik férfi felé nyitnom, igaz nem alakult komoly dolog de sikerült szerelmet éreznem iránta. Az idei év elején saját magamtól egyik napról a másikra jöttem rá, hogy úristen mit csinálok ez már nekem kellemetlen és nincs értelme. De nem is voltam a közelébe mert másik országba költöztem, lehet ez is segített. Miután ezt felfogtam a mai napig nem érdekel már attól függetlenül, hogy ő keres, hív, ír, ígérget. Nem reagálok, el se olvasom általában. Lehullott a rózsaszín fátyol már emberként látom, nem “Istenként”. Ha hazalátogatok és összefutunk az undoron kívül mást nem érzek iránta, szeretetet végképp nem. Nem gondoltam volna, tényleg soha se, hogy egyszer ennyit fejlődök de sok nehéz évbe és fájdalomba került. Meg kellett élnem ezt a fájdalmat ahhoz, hogy mára már tisztán tudjak látni. Úgyhogy ha más is van ilyen helyzetben (biztos van) ne adja fel mert meg lehet gyógyulni és az idő valóban segít, ha van rá mód akkor a távolság is!
okt. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!