Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minél több időt töltök el a párommal, annál jobban sírja vissza az exét, aki már nem él?
Nagyon sok olyan ember van, aki szeret szenvedni.
Vagy esetleg tényleg sokkal jobb volt az ex. De ez nem valószínű, ha nem dob ki.
Egy valami nem mindegy.Együtt voltak, mikor az exe meghalt?Mert ha igen, akkor valószínűleg még mindig vele lenne.Így azt mondom, hogy még mindig gyászol.Ezt te tudod, hogy segítesz-e neki feldolgozni.
Ha már nem voltak együtt mikor meghalt, akkor szakíts vele.
Értem én, hogy gyász meg miegyebek, de visszasírni a halott exet a jelenlegi párom mellett?
Ha még ennyire nem dolgozta fel a halálát, kár volt összejönnie veled. Mindkettőtöknek árt ez a helyzet.
Én megtudom őt érteni, viszont nem kellene vele maradnod.
Vele maradhatsz amég véget ér a gyásza, de addigra te leépülsz ebben.
Egy halott embert könnyű idealizálni, mert már nem követ el hibákat, szemben az élőkkel. Ráadásul "tapintatlan dolog" a halottra rosszat mondani, vagy kétségbe vonni a dicshimnuszt.
Láttam már olyan embert, aki életében szarrá szidta a másikat, aztán halála után X évvel meg magasztalja. Képmutató szar viselkedés ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!