Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél többmindent megélhetek a szexben a párommal annál jobban lenéz? Hogy kezeljem ezt?
Imádom vele, talán ez a vesztem. Fel vagyok oldodva. Lehetek izgato szexi nem kell magam visszafogni.
Csak épp páromban olyanok is megmozdulnak azon kivul hogy szexualisan tetszik neki, hogy:
Nem érti eleve miert akarom őt ennyire. Mert ha csak a szex miatt(mivel nem tudom neki indokolni miért!),akkor szerinte simán repkednék bárkire is (ezeket NEM mondja ki de pl nemigen akar "elköteleződni"velem.)
Vagy a szexuális jatékok miatt szerintem azt is feltételezheti, hogy a multam nem lehet vmi fényes.
Minderre rátesz hogy friss kapcsolat.
Nem gondolja azt hogy nekem joforman csak vele jo, hogy ő rengeteget jelent nekem es más ffi ne lenne rám lazán ugyanilyen hatással, távolságot tart, pedig mindent akar belőlem ill kihozni de minél jobban nővé válhatok mellette olyan mintha annál jobban lenézne vmi r.bancnak.
Es akkor a tetejebe meg van győződve hogy mindent en komplikálok tul. Ergo nem tudom vele megbeszélni sem
Ribinek néz, leszól, féltékenykedik már az elején, elkezdte az érzelmi leuralásod, az ostoba játszmákat és a gyerekes hisztiket. Szavad nem lehet, mert el van döntve mi az igazság, és az az, amit ő gondol. Van amit meglehet beszélni, de ez pont egy egyértelmű vészjel, hogy hagyd a palit.
Ha szerinte akkora ribizli vagy, akkor minek van még veled? Neked hogy jelenthet olyan sokat, hogy ezeket eltűröd tőle, mikor ráadásul friss a kapcsolat?
Átkéne gondolni az egészet.
"Ha szerinte akkora ribizli vagy, akkor minek van még veled? "
A szex miatt..?
"Neked hogy jelenthet olyan sokat, hogy ezeket eltűröd tőle, mikor ráadásul friss a kapcsolat?"
Mással nekem nem volt még ennyire jo.
Nem mondja ki ezeket, azaz nem is támadhatom ezzel mert helyből visszadobja, hogy en képzelgek csak.
Madonna-qrva komplexus befigyelt nála.
Hagyd ott. Beteg a f@s*id.
Nah ő is ezt irta most. Nem birtam ki kiirtam magambol neki is.
Ki van akadva hogy ő engem r.bancnak nezne szerintem?? Es irta semmi miatt nem nèzne annak.
Most már megint itt tartunk persze hogy en kepzelgek tulgondolom stb
De fent leirtam miert hiszem ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!