Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történik egy párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik egy párkapcsolatban, ha az egyik fél oltáspárti, a másik viszont nem?

Figyelt kérdés
Az egyik beoltatja magát, a másik viszont nem hajlandó erre.
2021. nov. 9. 20:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
31%
Ez akkor lesz problémás, ha az egyik fél ki lesz zárva mindenhonnan, mert oltatlan. Aztán majd ülhetnek a 4 fal között.
2021. nov. 9. 20:36
 2/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
76%
Ha intelligens emberek, elfogadják. A magam részéről, oltatlanként egy párkapcsolatban rohadtul nem az érdekel, hogy oltott-e vagy sem a kiszemeltem. :))) Egy a lényeg: Fogadja el azt, hogy nekem mi a véleményem, és ne feszegesse.
2021. nov. 9. 20:38
 3/26 anonim ***** válasza:
18%

Bármelyik beteg lehet, az egyik viszont a kisujját sem mozdítja, hogy akár leheletnyivel is kevesebb legyen az esély súlyosan megbetegedni...

Ha másban is hasonlóan passzív valaki, "nekem mindegy, jóvanaz, úgysismindegy", az hosszútávon az élet más területein sem vezet semmi jóra.

2021. nov. 9. 20:44
 4/26 anonim ***** válasza:
4. oltást is lehet kapni. Ez jutott eszembe.
2021. nov. 9. 22:28
 5/26 anonim ***** válasza:

"Ez akkor lesz problémás, ha az egyik fél ki lesz zárva mindenhonnan, mert oltatlan."

Nem csak akkor. Egy kollégám mesélte, hogy a felesége közölte vele, hogy ha beolttatja magát, akkor válnak. A csávó beolttatta magát, nem váltak el, de azért beadta az ívet a családi hangulatnak.

2021. nov. 10. 09:46
 6/26 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy az oltásellenes fél miért az. Ha azért, mert felült valamilyen ostoba konteónak, vagy azért mert azt hiszi, az oltás károsabb, mint ha belebetegszik a vírusba, akkor jó eséllyel előbb-utóbb vége lesz annak a kapcsolatnak. Pláne, ha az idióta elméleteit rá is akarja erőltetni másokra.

Ha azért, mert nem bízik az oltásban, és inkább igyekszik úgy élni, hogy minimalizálja a fertőzés veszélyét, akkor meg az lesz a baj, hogy kb mindenből kimarad, nem megy sehova, stb. És mellesleg az oltott fél haza is viheti a vírust, amit ő esetleg észre sem vesz, az oltatlan meg rossz esetben belehal.

Szóval nem egyszerű.

2021. nov. 10. 09:56
 7/26 anonim ***** válasza:
6. Nyilván azért vannak betiltott oltások, hirtelen előjött daganatos betegségek, szívroham, szív ritmus zavar stb.. Ami nem azt jelenti hogy minden ember beteg lesz tőle egy életre vagy meghal, de ott a rizikó faktor .
2021. nov. 10. 13:53
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

#7: az oltásoknak (nyilván a normális, nem a gagyiról beszélek) nincs több mellékhatása, mint kb bármely recept nélkül is kapható gyógyszernek. De hogy mást ne mondjak, kb 100x kockázata van a fogamzásgátlók többségének, mint mondjuk a Pfizer vakcinának.

Teljesen egyetértek, van rizikófaktor, minden vakcinánál. Viszont kisebb mértékben, mint a COVID19-nél. ezt kell mérlegelni.

2021. nov. 10. 13:58
 9/26 anonim ***** válasza:

8#

Jövőbelátó virológusunkat hallottuk.

Nagy tapsot neki.

Nem is akartam felhozni ezt,de mivel okítani próbálsz,azt alá mernéd e írni,hogy nem lesznek hosszútávú mellékhatásai a vakcinanak?

Két választ adhatsz

1.Nem lesznek-hazudtál,Mert senki se tudja.

2.Nem tudja senki egyelőre-

Revizionalod a fenti kijelentésed!

A többivel egyetértek.Marmint egy tetanusz,vagy BCG oltasra vonatkozóan.

(Nem arről dillémazunk hogy minden gyógyszernek vannak,lehetnek e mellekhatasai,vagy kockázatai,mert igen,hanem hogy medicibai szempontból populáció jelentős részének lesznek e )

2021. nov. 11. 05:44
 10/26 anonim ***** válasza:

Nem a nyolcas vagyok, csak eszembe jutott egy gondolat. Természetesen azt senki sem tudja, hogy lesznek-e hosszú távú mellékhatásai az oltásnak, mert nincs honnan tudni. Ugyanakkor elvileg a már aktívan használt oltások mellékhatásaira jellemző, hogy szinte mindig az oltást követően jelentkeznek, néhány hónapon belül. Ez nem jelenti azt, hogy nem a covid oltás lesz a kivétel, de én nem arra fogadnék.

Nem akarok okítani senkit, nem kell felkapni a cukrot. Mindössze érdekesnek találom, hogy az általam ismert emberek többsége alapból sosem kérdezné meg egy védőoltásról, hogy milyen mellékhatásai vannak, ezzel szenben a covid oltástól nem egy irtózii, mondván nem lesz majd gyereke, stb. A mostani bizonytalanság oka a médiafigyelem, ennyi a különbség.

És természetesen ettől még lehet hosszú távú mellékhatása, derülhet ki sok minden. Teljesen megértem a félelmeket. Nálam inkább az a trigger, amikor a betegséget bagatellizálják emberek, de az egy másik téma.

2021. nov. 11. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!