Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha neki vannak féltékenysègi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha neki vannak féltékenysègi kirohanásai én megnyugtatom őt, viszont ha én kérdezek vmit, egyből elhord mindennek es kidob. Átver?

Figyelt kérdés

Én mindig elmagyadázom hogy őt szeretem nem kell féltékenynek lennie be is mutatom ha kell annak akirol azt hiszi van köztünk valami. Nyilt könyv vagyok. Belenézhet a chatbe is.

Ellenben ha en kérdezek valami miért sumákol es kiakadok dolgokon, akkor felháborodás, leb.sz, hogy bizalmatlan vagyok meg elhord betegesnek es szakítással zsarol.

Ő miert nem nyugtat meg engem viszont, ahogy én szoktam őt? Miért ködösít amikor arrol kérdezem komolyan vesz e, ő miert hagy engem kétségek közt és pláne miért zsarol a tetejébe szakítassal?

2021. nov. 9. 08:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet azok szoktak csinalni, akik mar felrejarogatnak, hogy elvegyek az elet amikor rakerdezel a gyanus helyzetekre. A mindenki magabol indul ki itt hatvanyozottan ervenyes. HA o lepten nyomon azt gondolja, hogy meg fogod csalni, akkor o is alig varja, hogy eljojjon szamara is a lehetoseg, amit ki is fog hasznalni. Betegek az ilyenek, ott kell hagyni.
2021. nov. 9. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az kiabál akinek a háza ég.
2021. nov. 9. 17:08
 13/14 anonim válasza:
100%
Az én férjem ugyan ezt csinálja. Már ott tart a dolog hogy hazugságvizsgálatra akár vinni... Nagyon fontolgatom a válást.
2021. nov. 16. 15:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Az ilyenek nem korrektek valoban.
2021. nov. 16. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!