Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek meg magamnak egy 39 éves pasit? 22/l
Szinte biztos vagyok benne, hogy nincs sok eszed...mert az apakomplexus nem kortól függ és azt se értetted, hogy az első kommentelő mire értette a megjegyzését.
A 39 évesek nem hinném, hogy pasi kategóriába tartoznak amúgy sem.
Ha jót akarsz magadnak inkább 14 évesekkel ismerkedj, azokkal lehetsz egy IQ szinten.
Szívesen.
Tényleg nem túl bright a kérdező, de segíthettek neki attól.
Kezdeményezz a férfinél, próbálj a közelében lenni, beszélgess vele, hívd el valahová.
Nem értem miért vagytok ilyenek a kérdezővel.
Nekem is volt hasonló korú pasim, pedig a kérdező korosztálya vagyok.
Nem a pénzért hajtottam rá, hanem egyszerűen megtetszett és szerettem vele tölteni az időmet. Őszintén, szexinek találtam az arcát.
Ez nem apakomplexus. (Amit amúgy x-el írnak!)
Kérdező, szerintem próbálj hozzá közeledni, beszélgetni, kicsi flört stb. Aztán várj. Ha nem lép akkor egy kicsit hagyd, ne légy tolakodó. Akkor lehet később próbálkozni.
Előbb-utóbb felfigyel rád. ;)
Aztán légy vele kedves, ha elvált gondolom van elég gondja, biztos örülne egy megértő lánynak. (Hát vagy csak szexelni akar majd és hozzád sem szól eleinte... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!