Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzek meg magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek meg magamnak egy 39 éves pasit? 22/l

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 00:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Biztos jól szituált úriember,mi?
2010. szept. 4. 00:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Az most miért fontos, hogy úriember?
2010. szept. 4. 00:34
 13/20 anonim ***** válasza:

Szinte biztos vagyok benne, hogy nincs sok eszed...mert az apakomplexus nem kortól függ és azt se értetted, hogy az első kommentelő mire értette a megjegyzését.

A 39 évesek nem hinném, hogy pasi kategóriába tartoznak amúgy sem.

Ha jót akarsz magadnak inkább 14 évesekkel ismerkedj, azokkal lehetsz egy IQ szinten.

Szívesen.

2010. szept. 4. 00:43
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil. Miért ismerkedjek 14 évesekkel?
2010. szept. 4. 00:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Tényleg nem túl bright a kérdező, de segíthettek neki attól.

Kezdeményezz a férfinél, próbálj a közelében lenni, beszélgess vele, hívd el valahová.

2010. szept. 4. 00:58
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem értem miért vagytok ilyenek a kérdezővel.

Nekem is volt hasonló korú pasim, pedig a kérdező korosztálya vagyok.

Nem a pénzért hajtottam rá, hanem egyszerűen megtetszett és szerettem vele tölteni az időmet. Őszintén, szexinek találtam az arcát.

Ez nem apakomplexus. (Amit amúgy x-el írnak!)

Kérdező, szerintem próbálj hozzá közeledni, beszélgetni, kicsi flört stb. Aztán várj. Ha nem lép akkor egy kicsit hagyd, ne légy tolakodó. Akkor lehet később próbálkozni.

Előbb-utóbb felfigyel rád. ;)

Aztán légy vele kedves, ha elvált gondolom van elég gondja, biztos örülne egy megértő lánynak. (Hát vagy csak szexelni akar majd és hozzád sem szól eleinte... :D)

2010. szept. 4. 07:38
 17/20 anonim ***** válasza:
kapjátok be mind!!! ha majd 39éves leszek és leakartok rolam beszélni egy 22éves lányt...én biztos hogy megkereslek titeket egyesével es csúnyán szétzúzom az arcotokat! te meg kislány ne gondolkozz hogy szerezd meg: alj elé, nyúlj be a bugyidba,nedvesítsd be az újjad majd dug bele a szájába. azután majd válaszolunk arra a kérdésedre is hogy hogyan koptasd le.
2010. szept. 4. 09:59
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Kitartott kis ribi akarsz lenni mi kérdező,hogy ne kelljen dolgoznod..,csak shoppingolni egésznap meg dugni cserébe...
2010. szept. 4. 14:10
 19/20 anonim ***** válasza:
miért pont 39 éveset?? a 38 éves nem jó? vagy a 40 éves?
2010. szept. 5. 18:53
 20/20 anonim ***** válasza:
miért nem jó a 39 éves???
2010. szept. 5. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!