Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom megkért, hogy költözze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom megkért, hogy költözzek a szüleihez. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem vagyok könnyű eset, ezt barátom is tudja, + nem szeretnék más nyakán élősködni. Ő mégis kijelentette, hogy vagy odaköltözök, vagy a kapcsolatunkba is kerülhet, ha nem. Mit csináljak? Tapasztalatok, tanács, hideg, meleg, bármi jöhet. 4 éves kapcsolat, ő 30, én 25 éves.

2021. nov. 7. 16:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%
#10 Valahol érthető ez.
2021. nov. 7. 17:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Megkért a költözésre vagy megzsarolt?
2021. nov. 7. 17:16
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Csak azt akarja hogy szállj bele a rezsibd.
2021. nov. 7. 17:18
 14/24 A kérdező kommentje:

Először megkért, aztán mikor átgondoltam, és mondtam neki, hogy én jobb szeretnék vele kettesben élni, akkor mondta azt, hogy a döntésem a kapcsolatunkba is kerülhet.

2021. nov. 7. 17:54
 15/24 anonim ***** válasza:
Eddig külön laktatok? Nem akar kettesben lakni csak veled?
2021. nov. 7. 18:19
 16/24 A kérdező kommentje:

Igen, külön laktunk, mindketten a saját szuleinknel. Szoba került albérlet is, de azt mondta, nem alberletes tipus, + ott sok a kiadás. A második kérdésre nem tudok választ adni, mert nem tudom. Kérdeztem tőle, de azt mondta csak, hogy így minden szempontból kényelmesebb lenne, ha odakoltoznek. Mert így anyagilag is jobban kijonnenk, meg kölcsönösen segítenénk egymást a szüleivel.

2021. nov. 7. 18:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
És azt megmondja, ez a csodás családi idill mennyi időre szólna? Mert, ha otthon lakik 30 évesen és "nem albérletet típus) gondolom milliói vannak félretéve egy ház önerejére.... Gondolom....
2021. nov. 7. 18:50
 18/24 A kérdező kommentje:

Azt mondta, az a ház úgyis az övé lesz. Tudtommal nincs felretett pénze.

2021. nov. 7. 19:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem akar csak veled kettesben lakni.
2021. nov. 7. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Sejtettem. Biztos, hogy nem költöznék. Ha ennyire köti az ebet a karóhoz, akkor keressen más pali madarat, aki kiszolgálja és körül ugrálja a szüleit is (khm... Kölcsönösen segíti őket) és harcol velük a gyerek körüli teendők során. Mert anyuci úgyis jobban fogja tudni.

Ha van eszed kihátrálsz és nem hagyod, hogy érzelmileg befolyásoljon, zsaroljon, csak azért, mert életképtelen és lusta.

2021. nov. 7. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!