Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A szexet tekintetitek egy kapcsolat legfontosabb pillérjének ?
Várom nők szavazatát.
Működhet úgy jól egy kapcsolat ha a szex nem túl jól/ átlagos viszont minden más terület rendben van ( anyagi, kommunikáció, bizalom stb.... ), vagy inkább akkor már legyen az hogy isteni a szex de más területek problémásak kapcsolatban ( játszmák, féltékenykedések stb... )
Tehát összeségében érdekel hogy tényleg a legfontosabb e a szex nálatok egy kapcsolatban.
Nagyon nem "legfontosabb pillér".
Amúgy sem vagyok az üres, felszínes élvezetek híve. Legelsősorban MINDEN A KOMMUNIKÁCIÓN múlik! Minden más azután jön.
Nem a legfontosabb, de azért nagyon fontos. Hiába működik minden más szuperül, ha a szex nem elég, akár mennyiségben, akár minőségben, akkor az idővel kigyűrűzik a többi területre is és megmérgezi az egészet.
Viszont olyan kapcsolatban meg nem élnék, ahol a szexen kívül más nem működik, az max szexkapcsolat lehetne, de nekem meg az nem vonzó, szóval érted.
Mindennek klappolnia kell, ha tartós kapcsolatban gondolkodunk. Rövid távon persze bármi működhet.
Az, hogy ha minden jó, kivéve a szex, és emiatt váltok, az nem biztos, hogy azt jelenti, a szex a legfontosabb. Olyan szerintem eleve nincs, hogy minden jó, de valamiért a szex mégsem működik.
A szex az egyik legnagyobb intimitás, amit egy partnerrel meg lehet élni, ha az nem működik a partnerrel, akkor ott feltehető, hoy kommunikációs probléma is van, vagy nem figyelünk a másikra, ami pedig már nem "csak szex" kategória.
Nem fontosabb, mint a bizalom, tisztelet, hűség, szeretet, de nem is elhanyagolhatóbb.
Nem hiszem, hogy együtt maradnék valakivel hosszabban, akivel rossz a szex. Az átlagost pedig nem nagyon tudom értelmezni. Ha nem fáj, de unalmas, rövid, semmitérő az is rossz. Ha, meg élvezem, vágyom rá és kielégít, akkor meg jó. Köztes állapotot nem tudok elképzelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!