Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menyi hízást kell eltűrni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyi hízást kell eltűrni zokszó nélkül?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy nem gyerek miatti hízásról van szó.

Ti mekkora hízás után szólnátok?

Mi lenne az a pont amikor emiatt szakitanátok?

#zokszó #Nem szolni
2021. nov. 6. 20:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
11 30 kilo egy 160 cms nőnél azért nemkevés úgy hogy alapból is 70kg volt de mindegy nem neked kell szeretni.
2021. nov. 6. 23:19
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
12-es Ha egy 160cm-es nő, 100kg, az már bőven az egészségét veszélyezteti. Ez már nyilván az a kategória, amikor szólni kell.
2021. nov. 6. 23:31
 13/20 anonim ***** válasza:
58%

12

Akkor szakits vele! Szerintem megerdemel egy olyan férfit, akinek nem kell erőlködnie ahhoz h szeresse

2021. nov. 6. 23:34
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Sirokai Diána jut eszembe mindig.

130 kg biztos van, mégis imádják

2021. nov. 7. 00:45
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Én is elvagyok hízva, és nem mentegetni akarom magam, de én súlyos cukorbeteg vagyok, és még hashimoto-s is. Én viszont kerek perec megmondom, hogy hülye az, aki nem akar vékony lenni...

Nem eröltetném ezt, hogy aki duci úgy van jól ahogy van, és nem leszek kedvelt hozzászóló, de én elképesztően elvagyok keseredve hogy mindent megteszek, mégse tudok úgy fogyni mint mások...

Már évek óta harcolok a kilókkal, egyszerűen undorítónak érzem magam. Pedig, mellettem áll a férjem, ő nem mondja nekem, és úgy szeret ahogy vagyok. Ettől még azt gondolom, az életem sokkal jobb lenne, pl nem okozna gondot cipőt kötni, vagy akár gyermeket vállalni, nem veszélyeztné az életem a súlyfelesleg.

Szerintem akárhány kiló veszélyes, az egészségére veszélyes, minden egyes felszedett kilóra figyelni kell!

2021. nov. 7. 01:16
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a hízáson múlik. De szerintem egy olyan emberrel nem kell együtt maradni, aki önhibájából adódóan lett taszító számodra és baszik tenni ellene bármit.
2021. nov. 7. 01:48
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem kell tűrni! Szakits vele!

Mondom mi lesz: Te, évekog nem talalsz majd senkit, semmilyem kapcsolatra, ő meg 1 hét alatt bepasizik, és nem egy csóró lúzert szed össze, hanem valami értékesebb csávot!

Hajrá

2021. nov. 7. 07:14
 18/20 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
lololol utálom a férfiakat.
2021. nov. 7. 09:20
 19/20 A kérdező kommentje:
18. Miért?
2021. nov. 7. 11:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek azóta, kérdező?
dec. 6. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!