Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell eltűrni?

Figyelt kérdés
Vagyis meddig lehet eltűrni,ha a párom nem bír elszakadni a múltamtól?Nem egy zűrös múltat kell elképzelni,hanem egy volt párkapcsolatot,akinek éppen nem volt jó híre.Nem évekig éltem benne,de nagyon keserves volt és küzdelem,mire az illetőtől megszabadultam.Rengeteg szenvedésben volt ott részem minden téren,de sikerült kilépnem.Nem tudom,h rá féltékeny-e?Ha igen miért?Egy olyan undorító emberre?A jelenem nem érdekli,csak a múlt.

2013. nov. 19. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Aki a múljában szereplő emberről(lényegtelen mit csinált) így képes nyilatkozni, az önmaga egy szemét, és hazug.
2013. nov. 19. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt tudja a pasi, hogy mig ő nincs netközelben, te a nevében próbálsz irkálni?:D
2013. nov. 19. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha emberhez nem meltoan viselkedett a multbeli partnere, hogyan kene , dicshimnuszokat zengeni?

Nem megfelelö emberben bizott meg, es levonta a következtetest! Miert , elsö valaszolo , ha a partnered meggyilkolja a csaladtagodat, akkor se szabad csunyat mondani, mert osztottátok az ágyat egy darabig? Gondolkozz már!

Kerdezönek azt tanácsolom, h ez az új partner, ha igy viselkedik, nem jobb mint az elözö, cseberböl vederbe kerultel

Ezek szerint keresi a kákán a göcsöt, a perpatvart, akarja, h úgy érezd, vaj van a füled mögött es bizonyits, addig is nem vele foglalkozol es nem latod at a kartyait.

Ez egy rossz ember, szabadulj töle.

2013. nov. 19. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Gáz.

És az a tapasztalatom, hogy nem fog javulni.

Szóval a múlt az része az embernek, de egy kapcsolat meg a jelen / jövő körlé épüljön.

2013. nov. 20. 06:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos a múltbeli illető a családomat is bántotta,igaz őket szavakkal.Engem fizikálisan is sajnos.Kérdezem én,ha valaki ebben a cipőben járt,a múlt lezárásával tudna jót mondani?Senkinek nem kívánom,hiszen ezt egy nő sem érdemli meg.Nehezen szabadultam,de sikerült.Minden erőmmel próbáltam ezt örökre elfelejteni.Az életkedvem visszatért,mindaddig,míg a jelenlegi párom ezt nap mint nap nem emlegeti,vágja a fejemhez.Hogy én milyen buta és ostoba vagyok,mert ebben éltem.Sajnos ameddig ezt a saját bőrömön nem tapasztaltam,nem tudtam milyen nehéz kilépni.
2013. nov. 20. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!