Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit szabad eltűrni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit szabad eltűrni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal, és most jutottam arra a pontra, hogy elgondolkoztam, hogy valóban ő-e számomra "az igazi". Teljesen jól megvagyunk, szinte veszekedés nélkül, sok a közös érdeklődésünk és eléggé egyre jár az agyunk is. Van viszont a személyiségében 1-2 dolog, ami engem nagyon zavar egy ideje. Tipikus dolog például a lány barátok, a gyerekes viselkedés, valamint a határozatlansága. Első komoly kapcsolatom, és nem tudom, hogy mi az a pont, amikor érdemes lenne inkább szakítani és más vizekre evezni. Félmem, hogy ha esetleg így döntenék, csak rosszabb lenne.
2018. nov. 21. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Szakits,ha már ilyeneken gondolkodsz..
2018. nov. 21. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

ha unatkozol mellette, akkor kezdj el dolgokat önállóan, nélküle csinálni. Pl. menj el iszogatni nélküle barátokkal, vagy kezdj el kondizni nélküle. Éld a saját életed.

Két dolog történhet:

1. veszi a lapot és ő is kicsit megmozdul

2. elkezd féltékenykedni, ekkor elmondod neki, hogy kezdjen magával valamit, kap 1-2 hónapot.

Ha aktivizálódik, akkor kimozdultok a holtpontról, ha nem akkor neked legalább lesz egy élénk életed, amit nélküle is tökéletesen meg tudsz élni, így szakítás után könnyebb lesz túllendülni.

2018. nov. 21. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ha 2 ev utan nem erzed ugy, hogy meg tudnal mellette oregedni, akkor azonnal tipli

ha tovabb maradsz csak a sajat idodet vesztegeted (meg az ovet)

2018. nov. 21. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyim szerint a végsőkig.

Szerintem meg egy életed van ,megfontolt döntéseket kell hozni amikhez ragaszkodni kell. Rövid a 60-80év hogy 1-2%át elpocsékold.

2018. nov. 22. 08:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Még szerencse hogy te biztos tökéletes vagy. Benned semmi hiba nincs. Nem mondom hogy mindent el kell tűrni és nem kell neki hangot adni hogy zavar és próbáljatok változtatni. De el kell hogy keserítselek. A kapcsolatok elég nagý alkalmazkodásról szólnak. Minden kapcsolatban kell alkalmazkodni mindkét félnek. Ez van. De ezt úgysem itt tanulod meg tőlem hanem majd az élet megtanít!
2018. nov. 22. 09:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Én ezt nem állítottam soha, hogy tökéletes lennék. Viszont a 2 év alatt a párom soha nem szólt semmiért hogy máshogy csináljak valamit. Rá is kérdeztem párszor, hogy van-e valami, amin szeretné, hogy változtassak. Bármi olyat csinálok, amit tudom, hogy neki nem okés, arra is azt mondja, hogy neki mindegy, csináljam ahogy jónak látom. Rám hagy mindent.
2018. nov. 22. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Azt tudod, hogy tökéletes nincs, viszont azt neked kell eldöntened, hogy amik számodra negatív dolgok a párodban, azokkal tudsz/akarsz-e együtt élni, vagy sem, el tudod-e fogadni vagy sem.
2018. nov. 22. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:

De mi azaz 1-2 dolog?

Lány barátok? Ez alatt mit értesz?

Határozatlanság? Hány évesek vagytok?

Gyerekes viselkedés? 24 éves nő vagyok, és van hogy én is poénkodom, viccelődöm. Ez alatt is mit értesz?

2018. nov. 22. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:

hatàrozatlanság,gyerekes viselkedés

ismerem...

fogadd meg a tanácsom,nem fog változni

Én is sokaig hittem h fel tud nőni és egy határozott férfi áll majd az oldalamon.

de nem igy van,

nem all ki magárt,anyuci pici fia,

sokmindenben nekem kell komolynak lenni

elég fárasztó hosszu távon...

2018. nov. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!