Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm a párom?
Figyelt kérdés
Teljesen más mint amit előadott az ismerkedéskor.
Semmi teljesítmény az ágyban de ő mekkora szexfüggő és ő mennyire ért a nőkhöz.
Béna a férfias dolgokban.
Semmit nem lehet vele csinálni mert ő mindíg fáradt álmos.
Feladtam az életem miatta most meg azt sem tudom hogy szabaduljak meg tőle.
De ha itt hagyom rajtam fog mindenki röhögni hogy ez volt a nagy szerelem? Mikor megmondták előre hogy megfogom bánni. Beszéltünk már pár dologról de hát felesleges idő volt az életünkből.
Várjak még hátha változik a dolog vagy dobjam mert úgy is rossz lesz vagy még rosszabb?
Nincs összhangban a főkérdés a leírással. Amúgy élj le vele még 40 évet, nehogy pár ember kiröhögjön, tök megéri.
2021. nov. 5. 14:36
2/12 anonim válasza:
Mi változna? Ne foglalkozz mások véleményével, kit érdekel ki mit mond? A lényeg, hogy te légy elégedett és boldog. Sok ilyen önjelölt "Rocco" van, akik azt hiszik, hogy mekkora ászok az ágyban, közben meg semmi. Szerintem nyiss egy új lapot.
2021. nov. 5. 14:41
3/12 anonim válasza:
Valószínű ő is utál téged. R-r-r-remek páros lehettek.
2021. nov. 5. 14:41
4/12 anonim válasza:
"Feladtam az életem miatta"
Milyen párkapcsolat az, ahol fel kell adnod a másik miatt az életedet? Nyilván túloztál! Még ha pl. költöztél is miatta, akkor se éld meg úgy, hogy ezért feladtad az életedet!
Megpróbáltad, nem jött össze! Na és akkor mi van? Szerinted másnak mindig minden elsőre összejön?
Az meg hogy ki mit szól, nem mindegy? Soha ne élj úgy, hogy mások mit szólnak hozzá, mert így rövid úton bedilizel. Ahány ember annyi féle vélemény, nem lehet mindenkinek megfelelni!
Ha neked nem felel meg ez a kapcsolat, akkor ne habozz változtatni, mert az idő szalad, az élet rövid!
2021. nov. 5. 15:11
5/12 anonim válasza:
Ez a te életed, és csak 1 van, nincs mire várnod. Minek adtad fel az életed egy ismeretlen emberért? Nem fog senki röhögni, ha meg igen, akkor ők nem a szeretteid, akiknek mérvadó a véleménye. Neked csak az a dolgod, hogy kiállj magadért.
2021. nov. 5. 15:13
6/12 anonim válasza:
Talan teljesen lelohad toled.
2021. nov. 5. 15:27
7/12 anonim válasza:
Fáj a feje esténként? :D
2021. nov. 5. 15:35
8/12 anonim válasza:
Azert gyulolod, mert hittel neki? Eleve nem kell olyannal kezdeni, akik kerkedik a "tudasaval". Miert valtozna? Mindig van, aki bedol nekik. Akiket szavakkal meg lehet fuzni, azok altalaban igy jarnak, mint te. Inkabb tanulj belole, kerdezd meg az ismerosoket, hogy ok mit vettek eszre mar idejekoran, amit te nem. Mert akkor barmennyire is rossz valasztas volt, de tapasztalati szinten fejlodtel tole. Kulonben tenyleg kidobott ido volt.
2021. nov. 5. 15:44
9/12 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "feladtad az életed"?
2021. nov. 5. 16:55
10/12 anonim válasza:
Azért maradnál egy nagyon rossz kapcsolatban, mert mit szólnak? A Te életed nem másé.Amúgy gondolom már akkor is ilyen volt mikor még csak pár randin voltatok túl és nem laktatok együtt. Tanulsz a hibádból majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!