Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha gyűlölöm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha gyűlölöm a párom anyját?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy ki fogom bővebben fejteni még kommentben esetleg privátban. Sajnos rászolgáltak erre. A párom szeretné ha a hétvégét az anyjával töltenénk. Ma estétől, vasárnap reggelig. Megfogok őrülni!! Mit tegyek? Sajnos el kell mennem. Nem tudok kibújni alóla. Már elmondta, hogy megyünk nem mondhatom le. Hogyan bírjam ki?

2020. szept. 4. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nekem havi szinten kell elviselnem párom apját és annak élettársát a saját lakásunkban 2 és fél napig. Még jó, hogy dolgozom, mármint próbálom mindig így alakítani a beosztásomat, így igyekszem a lehető legkevesebb időt velük lenni. Bár most júniusban voltak itt utoljára, de havi szintű program szokott lenni, csak azért, mert messze laknak.

Beszélj vele a lehető legkevesebbet, vigyél könyvet, olvass, vagy telefonozz..stb. foglald le magad. Nem a te anyád, az övé. Legyen vele ő, te csak a kísérője vagy.

2020. szept. 4. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene elmenned? Nem kötelezhet rá senki a világon. Ha alapos indokod van a gyűlöletre, akkor meg fura a párodtól, hogy ennyire erőlteti.
2020. szept. 4. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Mi az oka, hogy ennyire nem bírod?
2020. szept. 4. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Megértelek. Nehéz ügy. Szerintem azt semmiképp ne mond a párodnak, mennyire utálod az anyját, mert az csak köztetek is vitát szül. Amit tehetsz, hogy minél kevesebb kontaktot próbálsz teremteni. Ahogy lehet kerüld. Aztán csak túléled, nehezen de túl :) kitartást!
2020. szept. 4. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Sokszor keresztbe tett nekünk, elhordott mindennek engem és a családomat. Csak egy igazságban hisz, és az az övé. Párom tudja, hogy én sem szeretem es ő sem viszont engem. De azt mondta két fontos nő van az életében, én és az anyja. Rendezzük a viszonyt. Az a baj, hogy nem tudom megjátszani magamat. Látszani fog rajtam, hogy csak erőlködöm. Az a legnagyobb baja a nőnek velem, hogy velem él a fia és nem vele. Az apja nincs együtt az anyjával így magányos 50 éves asszony létére.
2020. szept. 4. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam, hogy leírjam-e hátha olvasná valaki aki ismer minket... de leírom. Az anyámat egyszer megakarta verni ez a nő, mert, hogy én és a családom tönkretettük az életét. Egyszer csak odalépett édesanyám elé és felemelte a kezét, én megfogtam, hogy ezt mégis hogy képzeli. Aztán elkezdett sírni, hogy én kicsavartam a kezét! Aztán a párom lenyugtatta és hazavitte. Szóval voltak ilyen dolgok...
2020. szept. 4. 15:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ezek után biztos nem mentem volna el a helyedben, sőt, ha a párom nem áll mellém egy ilyen esetben, megkérném hogy csomagoljon és költözzön vissza az idegbeteg anyjához.
2020. szept. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!