Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha gyűlölöm a párom. Mással is van ilyen?
Hasonlo kepp voltam en is! Neha nagyon tudtam utalni a múltbeli viselkedéseiért! Mondtam neki hogy ez nekem nem fér be és változtasson qurva gyorsan Különben megy a levesbe!
Változtatott is most mar csak neha-neha emlegetem fel hogy regen milyen undoritó tudott lenni! 😏😕
Kettes jól írja. Mondjuk a gyűlölet mit takar?
Kis ejnye-bejnye, juuuj de utálom érzés, vagy vörös ködöt, ami elborítja az agyad és nem tudod irányítani a dühöd, indulataid?
Nekem személyiségzavarom van - sajnos ez már tény, és volt, hogy a kést belevágtam a vágódeszkába, olyan dühöt és érthetetlen undort éreztem. Mondjuk sajnos feszegette a határokat, direkt provokált, de a reakcióim akkor is borzalmasan szélsőségesek voltak. Nekem nem is való párkapcsolat.
Nem, dehogy. Nem vagyok beteg. Egyszerűen csak utalatot erzek...
Pl. ha elmegy a haverjaival, és előtte direkt hizeleg nekem, mikor máskor meg le se szar. Nem kedveskedik. Mert tudja hogy nem szeretem hogy eljarkal. (8 honapos kislanyunk van)
Ilyenkor nagyon tudom utalni. Merges vagyok ra, vagy pl amikor nem akar lemenni a nyaraloba, mert minek menjünk ott is ugyanazt csináljuk amit itthon... Es emiatt gyűlöletet erzek
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!