Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha gyűlölöm a párom. Mással is van ilyen?
Miféle válaszok ezek??? Nem, nem természetes az utálat. Akkor sem, ha bosszantó dolgot csinál, akkor sem, ha kedved ellenére cselekszik. Bosszanthat, idegesíthet, zavarhat a viselkedése, de az utálat nagyon nem normális, nem is értem, hogy legyinthetnek erre egyesek, pláne hogy lehet olyat írni, hogy szeretetből utálod.
Súlyos bajban van a házasságod.
Hahh, ez mégjobb :) Nem semmi, tehát azért gondolom azt, hogy az utálat nincs rendben egy házasságban, mert én nem szeretem elég mélyen a férjem, hiszen ezt a felületesen szeretők nem érthetik. Fantasztikus!
Továbbra is fenntartom, hogy más az, ha valaki viselkedése bosszantja a másikat, és más az, ha utálatot érez. Ezt a két érzést összemosni és egy értéken kezelni hiba. Elhiszem, hogy vannak akik néha szeretik és néha utálják a házastársukat, de ettől ez még nem lesz rendbenlevő egy házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!