Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülhetetlen hogy egy idő után házi cselédként nèzzen rám a párom és egy praktikus kapcsolattà vàljak számára?
Igazából több okból fogalmazódott bennem ez a kérdés.
Az első hogy most vagyok egy olyan kapcsolatban ahol elkezdtem mosni és főzni a páromra. Kicsivel több mint három hónapja vagyunk együtt. Ő előtte egyedül élt tehát önellátó volt teljes mértékben. Főzni nem főzött magára soha, pékáru k on élt, viszont takarított mosott magára éveken keresztül. Most hozzám költözött, így nagyrészt ezeket a feladatokatbÉn látom el. Tudni kell még hogy előtte egyik kapcsolatomban sem főztem, nem azért mert nem tudtam hanem egyszerűen nem akartam és nem voltak olyan komolyak. Mosás takarítás megvolt nyilván. Viszont azt kezdem el észrevenni hogy kezd kezdi természetesnek venni ezeket hogy mosok főzök takarítók rá. Volt két hét amikor abszolút nem főztem és szóvátette hogy miért nem. Előfordult egyszer hogy nem volt tiszta munkás pólója, és számonkért hogy miért nem mosok. Vagy egyszer előfordult hogy ki kellett pakolnia a mosogatógépből a tiszta edényeket, a koszos akat pedig be. Ezt is számonkérte rajtam. Pedig csak egyszer fordult elő mindkét eset. Azt kezdem el érezni hogy kezd bele kényelmesedni és azt látja hogy a házi cselédje vagyok és leszek. Körülöttem sok kapcsolatban észreveszem hogy ahol a férfi ennyire ki van szolgálva ott egy idő után kimondatlanul is az asszonyt a házi cselédnek tekinti. Elmúlik az újdonság az izgalom, és jön az unalom a félrelépés a harmadik fél. Viszont azt is észrevettem, hogyAz olyan kapcsolatokban, ahol a nő nem tesz semmit, nem főz, nem mos, ők megvannak becsülve mintha valahogy fent maradna az izgalom és az érdeklődés irántunk. Azért merem ezt kijelenteni mert rengeteg példa Van ezekre a környezetemben.
Másik dolog van YouTube-on Dóra Gyula videoi, amikben nőknek ad tanácsot, hogy kell férfit megtartani, stb, biztos sokan ismeritek. Belenéztem pár videójába és ő is ugyanezeket mondta el hogy egy idő után házicselédé válnak a nők a férfiak számára. Igazából ugyanazokat mondta el amiket én is a környezetemben tapasztalok és fentebb leírtam.
Kérdésem az lenne hogy vajon létezik-e arany Középút, vajon kiküszöbölhető-e Hogy cseléddé váljunk és már csak egy praktikus párkapcsolat maradj a párod számára?
"mégsem derogál főzni-sütni, kifejezetten élvezem"
Nem teljesen más csinálni valamit, amit élvezel, és valamit, amit nem?
"azzal is számolni kell, h. nem minden ffi tud főzni-sütni"
Miért, nők közül mindenki tud?
kérdező egy lusta liba, aki a lustaságát azzal leplezi el, h. nyomatja ezt a nemakarokházicselédlenni dumát, és most jött önigazolást keresni.
a faszi helyébe kibsznám, mint macskát szokás...
majd ha gyereked lesz, azt is ekkora áldozatnak fogod megélni? majd minden 2 hétben adsz neki enni, és ha sír, akkor számonkérésnek veszed?
minden normális ember, függetlenül a nemétől, rákérdezne arra, h. fél hónapja miért nincs kaja.
tényszerű kérdés, számonkérésnek is lehet magyarázni, mert akkor továbbra sem kell főzni.
"minden normális ember, függetlenül a nemétől, rákérdezne arra, h. fél hónapja miért nincs kaja"
A kérdező nem kérdezett rá, hogy a lusta pasas miért nem főzött fél hónapig.
"majd ha gyereked lesz, azt is ekkora áldozatnak fogod megélni? majd minden 2 hétben adsz neki enni, és ha sír, akkor számonkérésnek veszed?"
Bogárka, az a gyerek az apjáé is. Foglalkozzon vele ő is, és főzzön neki és etesse.
Ja, én meg téged b.sználak ki, mint macskát szarni.
Mellesleg elkerülte a figyelmed, hogy itt a kérdező tudja csak kib.szni ezt a lusta herét, mert ő költözött be hozzá.
Ha valaki gyerekként akar élni, pl etetni kell, máskülönben koplal, akkor azt gyerekként is kell kezelni.
#22 egy gyerek. Egy köldökzsinór nélkül nem tud élni, ezért veti szét az ideg kérdező sztoriján. Ezért is hasonlítja kérdező párja helyzetét egy tényleges gyerekéhez.
Nem tudja hogy kell felnőttnek lenni, és azt hiszi hogy ez normális. Csak az a ciki, hogy a gyerekesség mindenki számára taszító, egy ilyen nem kell senkinek. Egy felnőttnek felnőtt társ kell, nem pedig az, akit köldökzsinóron kell egy életen át táplálni.
"azzal is számolni kell, h. nem minden ffi tud főzni-sütni, inkább kedvet kell csinálni hozzá, "
Mindenki tud, aki akar.
Miért kéne egy egy gyerek szintjén kezelni? Egy felnőtt embernek magától kéne rájönnie, hogy a másik nem kiszolgáló személyzet. Aki erre magától képtelen, azzal inkább nem kezdek. Nem az én feladatom megnevelni és normális emberi lénnyé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!