Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menjek hozzá? Elsősorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek hozzá? Elsősorban praktikus okokból (letelepedési engedély) házasodnánk össze.

Figyelt kérdés
a legjobb barátom Mo-ra akar költözni, főleg miattam. Sosem volt köztünk semmi, mert mindketten makacs dögök vagyunk (ez egy másik történet...), de ha egyszer idejön, akkormár tuti egymáséi leszünk. Tartós letelepedést nehéz lenne szereznie, csakha a házastársa magyar... ti belemennétek egy ilyenbe? Jelenleg úgy látom, hogy le tudnám élni vele az életem, de hogyan lehetek ebben biztos?A házasság számomra komoly dolog, és nem kötnék csak azért,mert "praktikus dolog", még egy ilyen számomra fontos és szeretett emberrel sem. A szerelemházasságban nem hiszek, tehát ne irjátok, hogy "ha szerelmesek vagy, akkor menj csak hozzá". szóval szól ellene és mellette is sok midnen... szerintetek?
2010. máj. 26. 01:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen helyzetben vagyok, pár hónapja ismerem a páromat, erdélyi, de már házasodni akar. Vajon nem azért csinálja a te párod és az enyém is, hogy állampolgárságot kapjon? Kettőst már kaphatnak augusztusban, a letelepedéshez nem tudom mi kell pontosan.
2010. máj. 26. 01:51
 2/9 A kérdező kommentje:
folytatom: 22 vagyok, voltak már pasijaim akiknél volt lila köd, és náluk kideürlt, hogy nagyon nem nekem valók. Ezért irtam, hogy nem hiszek a szerelemben, inkább egy ilyen lelkitárssal kötném össze az életem, akibe bár nem vagyok olyan értelemben "szerelmes", mégis működőképesnek látnám az összhang miatt. Működhet? És megint a kérdés: csak a vizum miatt keltünk egybe, ilyen tudattal lehet majd boldogan élni?
2010. máj. 26. 01:51
 3/9 A kérdező kommentje:
fú, köszi a gyors választ! de, azért venne el hogy állampolgárságot kapjon, de ő is el tudná képzelni az életünket együtt... szóval itt az van, hogy szeretjük egymást, de milyen házasság az ilyen??:)
2010. máj. 26. 01:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az mindenképp jó, hogy először lelkitárs viszony alakult ki, ez alapja lehet egy jó kapcsolatnak, jobb mint a "lila köd". A szerelem később is kialakulhat. Szerintem ne siessétek el, jöjjön előbb albérletbe, próbáljátok ki milyen együtt és majd eldöntitek.
2010. máj. 26. 01:55
 5/9 A kérdező kommentje:
a te ügyedhez hozzászólva: nem vagyok szakértő, de az EU-n belül nem telepedhet mindenki oda, ahova jólesik? Románia 2007 óta EU... (ezért nem értem a 2ős állampolgárság körüli hajcihőt egyébként, de ez is más téma:))
2010. máj. 26. 01:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, de utánajárok :) Amúgy szerintem úgy lehetsz biztos benne, ha kipróbáljátok együtt, mert más a barátság és a házas élet.
2010. máj. 26. 02:03
 7/9 anonim ***** válasza:
milyen állampolgár a barátod? honnan származik?
2010. máj. 26. 02:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Mind a kettőtök esetében nekem furcsa ez a dolog,kísértetiesen hasonlít egymáshoz.Megmondom őszintén én kételkedek abban hogy a barátaitok részéről tiszta érzelemről van szó.
2010. máj. 26. 02:47
 9/9 A kérdező kommentje:
kanadai. De a gondolat megnyugtat, hogy mi másért jönne ide a kis poros Magyarországra egy ilyen jóléti országból mint Kanada?mert valóban velem akar lenni, kényszerházasság ide vagy oda...
2010. máj. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!