Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem spórol konkrétumok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem spórol konkrétumok nélkül?

Figyelt kérdés

Megbeszéltünk egy célt mikor össze költöztünk 3éve.

Én innentől kezdve tartom magam hogy a célunkat elérjük, ami pedig egy ház. Megbeszéltük spórolunk hogy vehessünk házat minél kevesebb hitelből.

Külön kasszán vagyunk,én spórolok, ő meg megsértődik hogy szóvá teszem hogy miért költ 20ezres konyhai gépre mikor évi 2x 3x használná, vagy minek vesz 35ezerért smink palettát mikor alig sminkeli magát ami van neki bőven elég arra a pár alkalomra évente..ezeket én így kidobott pénznek tartom..

Nem értem mit gondol hogy csak onnantól kell kezdeni spórolni amikor ki van nézve már a ház??- akkor már az nem sokat segít..

2021. nov. 3. 20:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom azért nem spórol, mert keveset keres és néha szeretne venni ezt-azt.Abban viszont igazad van, hogy folyamatos spórolást igényel a házvásárlás.Csak nem mindenki tudja megállni, hogy soha semmit ne vegyen magának, hanem csak kuporgasson.
2021. nov. 3. 20:54
 2/24 anonim ***** válasza:
80%

Azért engedtessék már meg, hogy nèha vegyen magának valamit a saját pénzèből. Ne te szabd már meg!

Én nem megsértődnék, hanem ott hagynálak simán. Azt nem várod el esetleg, hogy kenyéren és vízen éljen a ház megvételéig?

2021. nov. 3. 20:56
 3/24 anonim ***** válasza:
32%

1-2. Honnan veszitek, hogy amúgy a világon semmi másra nem költ? Nyilván attól ugyanúgy vesz ruhákat, néha elmennek nyaralni, autót tartanak fent, néha elmennek szórakozni. Most még ezeken felül a baromságokra való költésekről van szó.

Kérdező egyébként marha egyszerű. Ne hónap végén, hanem hónap elején spóroljatok miután megjött a fizu, akkor tegyétek félre a pénzt. Pl. keresel nettó 400-at és 200 ezer a megélhetés, akkor legyen beállítva a fizetés utáni napra, hogy 200-at utaljon automatikusan a megtakarítási számlára. Így már nem lesz mit elkölteni.

2021. nov. 3. 21:03
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Úgy vágnálak ki mint macskát... Nem vagy férfi.
2021. nov. 3. 21:07
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

3 Feltételeztem csak, az 1. vagyok.Feltételeztem, mert mást nem írt a kérdező.Azt sem, hogy ez milyen gyakorisággal történik, ő 2 példát írt.

De te is csak feltételezed, hogy állandóan szórja a pénzt.

2021. nov. 3. 21:15
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Te soha nem főzöl, hogy csak a párod használná a konyhai gépet?
2021. nov. 3. 21:16
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lehet egy (állítólag) férfi ennyire spúr gci? Menjen és keressen egy igazi férfit ASAP!
2021. nov. 3. 21:17
 8/24 anonim ***** válasza:
19%

🤣🤣🤣🤣

Utolsónak nyomtam egy zöldet, mert tuti elporzott egy teljes klaviatúra a válasz megírása alatt.

2021. nov. 3. 21:33
 9/24 árokpart ***** válasza:
8%
9-es Szerencsére csak be kellett másolnom. A Petíció ott van Orbán Viktor Facebbok-os oldalán és Magyarország Kormánya Facebook-os oldalán szintén folyamatosan.
2021. nov. 3. 21:45
 10/24 anonim ***** válasza:
6%

Azèrt, mert hosszú távon nem lehet konkrètzmok nèlkül spórolni.

Ha rövid távú a cèl, pár hónap, akkor ok, az tartható úgy, hogy nem vesztek semmi nèlkülözhetőt.

De èvekig nem lehet ezt csinálni. Rendben, te tudtad, mert olyan spúr vagy, hogy mèg a skót is tőled kèr tanácsot. De hidd el, normális emberi èletvitelben ezt nem lehet. Az ember igenis vágyik dolgokra. Ezèrt kell kondkrètumokat megszabi, hogy x összeg legyen mindenkèpp fèlretève erre a cèlra, aztán kèsz.

2021. nov. 3. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!