Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent a párkapcsolatépíté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a párkapcsolatépítési probléma/frusztráció? Googlen néztem, de semmi konkrét, pedig konkrétumok érdekelnének, hogy ez mégis mit jelent?

Figyelt kérdés
Tehát a kapcsolat kialakítással (az elejével) van gondja az ilyen embernek? Vagy már közben, ha kialakult a kapcsolat, akkor nem tudja tovább építeni? Vagy teljesen mást jelent?
2010. máj. 19. 07:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő. A kialakítással és a kialakult kapcsolattal is nehezen tud bánni.
2010. máj. 19. 08:07
 2/9 Sikoltó ***** válasza:

Azt jelenti hogy nincs vér a pucájában, elb@ssza a randikat, kapcsoaltokat és emiatt depressziós lesz

erre 2 gyógymód van: olvasson pár könyvet a párkapcsaolat építésről (ne ilyen netes sz_rtalicskákat, hanem komoly pszichológiai könyveket) és MUNKATERÁPIA

2010. máj. 19. 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Nos értelmezzük a szavakat.

Pár, párkapcsolat, párkapcsolat építés, párkapcsolat építési probléma, párkapcsolat építési frusztráció.

Ha elgondolkozol rajta mit is mondasz, sok esetben nem fogsz hülyének tűnni.

2010. máj. 19. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:

esetleges gátlások is felmerülhetnek kapcsolat építés közben. majd a kapcsolatban is.

pl: bizalom hiány, persze ha az egyénnek van megérzése, és az erősödik folyamatosan.

vagy legyen az távolság tartás.

2010. máj. 19. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Második válaszoló, erős képzavarban vagy. A depresszió és a frusztráció teljesen mást takar, az egyik nem vonja maga után a másikat. Attól, hogy ismered a szakzsargon egy keskeny szeletés, olvastál pár könyvet, még nem fogsz érteni hozzá. Hülyeséget írtál.
2010. máj. 19. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem aki antiszociális, vagy/és nincs előtte minta (pl nem volt még bnője)az nehezen épít párkapcsolatot, és gyakran ha jót akar is rosszul sül el (esetleg nem bírja magát kifejezni)ami miatt fél beleugrani a következőbe

a félelmei pedig tovább fogják generálni, azt hogy megint elcsessze

szerintem ilyesmit takarhat

mivel érdekes pl: akinek nincs testvére, azzal nehezebben lehet hülyülni, vagy nem is lehet, mint azzal akinek mondjuk van

tehát egy előttünk levő minta szerint tudunk/vagy nem tudunk élni

2010. máj. 19. 11:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a hasznos válaszokat! Csak egy ember (9:12) bukott el a válaszadással.:)
2010. máj. 19. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Ó igen, hisz nehogy már próbáld is valóban megérteni, mert úgy máskor esetleg magadtól is menne.

Szerintem meg egyedül te buktál meg a gondolkodásban. :)

2010. máj. 20. 09:50
 9/9 A kérdező kommentje:
És még humora sincs..
2010. máj. 22. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!