Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a párkapcsolatépítési probléma/frusztráció? Googlen néztem, de semmi konkrét, pedig konkrétumok érdekelnének, hogy ez mégis mit jelent?
Azt jelenti hogy nincs vér a pucájában, elb@ssza a randikat, kapcsoaltokat és emiatt depressziós lesz
erre 2 gyógymód van: olvasson pár könyvet a párkapcsaolat építésről (ne ilyen netes sz_rtalicskákat, hanem komoly pszichológiai könyveket) és MUNKATERÁPIA
Nos értelmezzük a szavakat.
Pár, párkapcsolat, párkapcsolat építés, párkapcsolat építési probléma, párkapcsolat építési frusztráció.
Ha elgondolkozol rajta mit is mondasz, sok esetben nem fogsz hülyének tűnni.
esetleges gátlások is felmerülhetnek kapcsolat építés közben. majd a kapcsolatban is.
pl: bizalom hiány, persze ha az egyénnek van megérzése, és az erősödik folyamatosan.
vagy legyen az távolság tartás.
szerintem aki antiszociális, vagy/és nincs előtte minta (pl nem volt még bnője)az nehezen épít párkapcsolatot, és gyakran ha jót akar is rosszul sül el (esetleg nem bírja magát kifejezni)ami miatt fél beleugrani a következőbe
a félelmei pedig tovább fogják generálni, azt hogy megint elcsessze
szerintem ilyesmit takarhat
mivel érdekes pl: akinek nincs testvére, azzal nehezebben lehet hülyülni, vagy nem is lehet, mint azzal akinek mondjuk van
tehát egy előttünk levő minta szerint tudunk/vagy nem tudunk élni
Ó igen, hisz nehogy már próbáld is valóban megérteni, mert úgy máskor esetleg magadtól is menne.
Szerintem meg egyedül te buktál meg a gondolkodásban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!