Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csiklandozás közben a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklandozás közben a barátnőm véletlen kiverte a felső fogamat elől. Ti szakítanátok vele ezért?

Figyelt kérdés

Már többször mondtam neki, hogy fejezze be, mert kiveri a fogam, betöri az orrom...Most megtette.

Nem kért bocsánatot, azóta röhög rajtam.

2021. nov. 3. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
"Fogat, fogért...?"
2021. nov. 3. 20:19
 12/22 A kérdező kommentje:
Ő erősebb
2021. nov. 3. 20:19
 13/22 anonim ***** válasza:
42%
Miért képtelenség szerintetek? Szorítod le a másikat, hajolgatsz, dulakodtok, könyökkel szájba vágod véletlenül, aztán már kinn is a foga. Szerintem simán lehetséges, persze attól még lehet kamu a kérdés.
2021. nov. 3. 20:20
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

13.

Jó erős fogai lehetnek annak, akinek ennyitől kiesik - gyökerestül. Ott azért már valami egészségügyi probléma is lehet, vagy a sok-sok cigike... Esetleg, ha középkorú és magától kiesnek, mint egyik nagyanyámnak, és az orvos is csak közli, hogy "hát ez van, el kell fogadni"

2021. nov. 3. 20:22
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Jajj el ne higgyétek már , ez a fetise hogy ilyen baromságokat ír be
2021. nov. 3. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
:) szerintem ha férfiként igy jartal boven megerdemelted :)
2021. nov. 3. 21:00
 17/22 anonim ***** válasza:

"Ő az erősebb" :D

Válassz valami kisebb termetű, kevésbé vehemens asszonykát, aki hozzád való és nem veszélyezteti a testi épségedet.

2021. nov. 3. 21:31
 18/22 anonim ***** válasza:
A barátnőd kiverte.....? A fogadat XD hát miért nem mondtad neki hogy nem azt szokták kiverni
2021. nov. 3. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

Most vonatkoztassunk el egy kicsit attól, hogy a kérdés nem a valóságot tartalmazza (szerintem sem).

Most jól látom, hogy egyesek azon viccelődnek, hogyha egy nő kiüti egy férfi fogát, az "megérdemli"? Ennyit számítana a nemi eltérés? Fordított nemekkel már börtönt, verést, kínzás kívánnánk a férfinek, de így valahogy mindenki milyen megértő, sőt még "meg is érdemelte", mert akit a barátnője megtud verni az "nem is ér semmit". Ez mégis milyen gondolkodás? És ezeket a megszólalásokat fel is pontozták, tehát láthatólag egyetért velük a többség.

Érdekes, hogy mekkora különbséget tud tenni a közösség ilyen esetekben, pedig a sérülés ugyanolyan. Kicsit olyan hatása van ennek, mint mikor a nemzeti etnikum tesz ki "a többiek nem jöhetnek be táblát" az ajtóra. Az rendben van. Fordítva viszont "csúnya dolog".

...?

2021. nov. 3. 21:52
 20/22 anonim ***** válasza:
19 talán elkerülte a figyelmed, véletlen fogkiverésről írtunk, mivel a csiklandozott fél nem tudja kontrollálni a mozdulatait, kapálózik, üthet, rúghat. Aki ilyen idióta hogy ezt bevállalja, az megérdemli, igen. Ugyanúgy ahogy egy verekedést vagy nemi erőszakot megpróbáló is megérdemli a sérüléseket amit a vergődő, kapálózó áldozattól esetleg kap.
2021. nov. 3. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!