Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiklandozás közben a barátnőm véletlen kiverte a felső fogamat elől. Ti szakítanátok vele ezért?
Már többször mondtam neki, hogy fejezze be, mert kiveri a fogam, betöri az orrom...Most megtette.
Nem kért bocsánatot, azóta röhög rajtam.
13.
Jó erős fogai lehetnek annak, akinek ennyitől kiesik - gyökerestül. Ott azért már valami egészségügyi probléma is lehet, vagy a sok-sok cigike... Esetleg, ha középkorú és magától kiesnek, mint egyik nagyanyámnak, és az orvos is csak közli, hogy "hát ez van, el kell fogadni"
"Ő az erősebb" :D
Válassz valami kisebb termetű, kevésbé vehemens asszonykát, aki hozzád való és nem veszélyezteti a testi épségedet.
Most vonatkoztassunk el egy kicsit attól, hogy a kérdés nem a valóságot tartalmazza (szerintem sem).
Most jól látom, hogy egyesek azon viccelődnek, hogyha egy nő kiüti egy férfi fogát, az "megérdemli"? Ennyit számítana a nemi eltérés? Fordított nemekkel már börtönt, verést, kínzás kívánnánk a férfinek, de így valahogy mindenki milyen megértő, sőt még "meg is érdemelte", mert akit a barátnője megtud verni az "nem is ér semmit". Ez mégis milyen gondolkodás? És ezeket a megszólalásokat fel is pontozták, tehát láthatólag egyetért velük a többség.
Érdekes, hogy mekkora különbséget tud tenni a közösség ilyen esetekben, pedig a sérülés ugyanolyan. Kicsit olyan hatása van ennek, mint mikor a nemzeti etnikum tesz ki "a többiek nem jöhetnek be táblát" az ajtóra. Az rendben van. Fordítva viszont "csúnya dolog".
...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!