Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátoddal/barátnőtökkel, ha kiderülne, hogy véletlenül megcsalt részegen, de nem jelentett semmit, még mindig téged szeret?
2.
Tényleg "seems legit" ez a kifogás, vicces lehet élőben inflagranti hallani ezt, miközben még a másik még a férfi/nő alatt van, hogy "de vééééletlen vóóóóólt" :D
Kérdező
Teljesen mindegy, hogy "részeg volt" ez nem kifogás. Sőt, súlyosbító tényező, ha ennyit vedel.
Nincs olyan hogy véletlenül megcsal:D
Kb 2 hete voltam egy buliban. Szórakozóhelyen. Összefutottam egy ismerősömmel, aki a barátnőjével volt. Én is igencsak jól éreztem magam meg ő is, úgy látszatra (nem voltunk csatakrészegek).
Találkoztunk, megölelt, dumáltunk egy kicsit, megöleltük még egymást, de ennyi:D. Semmi illetlen nem volt a dologban (a srác amúgy is nagyon közvetlen, sok ismerősével ilyen).
De akármennyire is ilyen és akármennyire is volt jó kedve (láttam már ennél durvább állapotban is régen😂) el nem tudom róla képzelni hogy megcsalja azt a lányt akit (láthatóan) szeret. És azért láthatóan tarotta (masokkal is, velem is) a határokat.
Szóval ez egy döntés kérdése. Én se masztam rá soha (részegen se, nemhogy amúgy) olyanra akire nem akartam. Véletlen...
Ezt egy tini kapcsolatban ahol csatak részegre isszák magukat, még TALÁN elnézném, hogy elcsattant egy csók - mert tiniként még lazább az ember, valószínűleg nem élete párjával van.
Aki meg felnőtt korában nem tudja kontrollálni sem az elfogyasztott alkoholmennyiséget, sem a farkát és még lenne is pofája a képembe mondani, hogy véletlen volt, azt b.sznám ki páros lábbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!