Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok véletlen összecsinálná magát előttetek? Szakítanátok?
Azért én kaptam el olyan vírust.a gyerekektől, amikor alul-felul jött egyszerre. És volt, hogy sajnos ki sem értem a mosdóba. Az egész családon átment!
34 N
4.
Hát igen, ezen mi is átmentünk, volt ott minden, de gondolom 2 gyerek és 16 év után már csak nem válunk egy vírus miatt.😄
Nem tenném.
Én is csinálok olyan dolgokat, amelyek mások számára undorítóak lehetnek. Pl. menstruáció esetén is mindig félek, nem fogtam-e ki olyan pasit, aki ettől majd undorodik - eddig két párom volt, egyik sem undorodott, hanem tök természetesen kezelték. Pedig egyik sem volt egy mintaember, de ezen még ők sem akadtak fent. Aki fennakad, az már a legalja, tényleg.
"Mi az, hogy véletlenül? Nem érzi előtte, hogy mindjárt be fog szarni?"
Te se voltál még szalmonellás... Mikor hirtelen a semmiből jön a hascsikar, érzed, hogy elindul és már rohansz a budira, de így is késő, mert mire letolod a gatyád, folyik minden a lukon.
Tapasztalat.
Vagy épp kiengednél egy galambot, de más is jön vele, nem csak gáz.
Szintén tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!