Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék képes a párkapcsolatra? Önbizalmat kellene építenem, igaz?

Figyelt kérdés

Szóval 27 éves nő vagyok és eddig egy igazán boldog párkapcsolatom sem volt. Az összeset én tettem tönkre. Halálra ítéltem azzal, hogy betegesen nem bízom senkiben.

Szerintem nincs férfi, akinek egy nő elég, aki le tud mondani a flörtről, a játékról, érezniük kell, hogy kellenek más nőnek is. A Vadász ösztön, az újdonság. Jelenleg is van párom, mindent megtesz értem, 100x bizonyította, mennyire fontos vagyok neki, DE nem megy. Nem tudom elhinni, hogy nem megy más nő után, nem sóvárog, nem érdeklődik.

Már arra a pontra jutottam, hogy azt mondom neki, hogy azt csinál, akar, nem érdekel. MERT egy férfit sem állít meg a szó. Ha flörtölni, találkozni, szexelni akar valakivel, akkor meg fogja tenni. Nem állítja meg semmi. Persze ő ettől látszólag teljesen kivan, szerinte ez azt jelenti, hogy engem ő nem érdekel és nem szeretem.

Magammal nem vagyok kibékülve, ugye? Igaz, nem hiszek egy férfiben sem, ahogy fentebb írtam, hogy majd pont én leszek az a nő, akiért lemond a többiről. A szupermodelleket is megcsalják a változatosság miatt, azokat is unja valaki.

Tényleg el kell fogadni a nyitott kapcsolatokat?

2021. nov. 2. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Igazából csak tök ugyanolyan vagy mint a többi és ti hangoztatjátok állandóan h hol vannak a normális pasik 😆
2021. nov. 2. 19:56
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Meghát jólenne nem magadból kiindulni
2021. nov. 2. 19:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem értem
2021. nov. 2. 19:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Dehát te hogy éreznéd magaadat fordított esetben?

Szereted, odáig vagy érte, nem érdeklődsz más iránt, de ő folyton azt fújná. hogy dehogyisnem, és nem hisz neked, és a kákán is csomót keres, hiába mutatod ki felé, hogy mit érzel (és mások felé meg NEM), hiába mondod el neki ezerszer is: csak kötekedik veled, és azt mondja, már az sem érdekli, ha megcsalod, mert úgysem tudsz hű maradni, bármit is állítasz. Meddig bírnád?

Mi kéne ahhoz, hogy ne érezd azt, amit most elképzeltél, hogy éreznél?

2021. nov. 2. 19:57
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom hogyan hinnék neki. Ha eljegyezne se hinném el, hogy csak én kellek neki. Mi változna? Mennyasszonyt/feleséget is lehet csalni. A gyűrű csak egy tárgy.
2021. nov. 2. 20:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg nagyon taccsra tett valami, és kell önismeret és önbizalom is, de szakemberrel. Ez nem az az "olvasgatok róla és jobb lesz" - eset, hidd el. (#4 voltam és pszichológus)
2021. nov. 2. 20:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Kettes válaszoló gondolatából érdemes kiindulnod
2021. nov. 2. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem találkoztál még farok ferdinánddal
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

Sérült vagy mint a sz-r, árad belőled. Nem kell elfogadni a nyitott kapcsolatokat, de mindenkinek a maga dolga miben van; vannak akik abban akarnak lenni.

Csak szólok hogy nem számít a másik neme megcsalás kérdésében, nők is ugyanúgy csinálják.

Az egyetlen értelmes cselekvés nálad ha elmész szakemberhez és hosszú évek munkájával dolgozol magadon. Hogy lehet-e egyáltalán segíteni rajtad, azt majd ők diagnosztizálják, de kb. 35-40 éves korod előtt ne nagyon számíts arra, hogy sokat változol.

10/13 A kérdező kommentje:
Az agyam beteg, tudom, szakmai segítség kell, mert sosem leszek boldog. Jártam pár hónapig pszichológushoz, de feladtam, mert semmi sem változott. Tudom, nekem kell dolgoznom magamon, de nem megy…
2021. nov. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!