Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet legyőzni a féltéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet legyőzni a féltékenységet egy párkapcsolatban és önbizalmat szerezni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 08:01
 1/5 anonim ***** válasza:
El kell hinni a párodnak,hogy téged szeret és nem kell neki más. Én is féltékeny vagyok a párom olyankor jót nevet rajtam és meg nyugtat,hogy neki nem kell más és csak engem szeret 23L
2016. okt. 3. 08:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Féltékenységet legyőzni önbizalommal.Tényleg hidd el nem kell neki más.

önbizalmat szerezni nehezebb,de adj magadra,próbáld a világot pozitívan látni,és nem arra gondolni,hogy én kevesebb vagyok másnál.Érezd jól magad a bőrödben és minnél jobban érzed magad,az annál jobban kivetül a környezetedre.Egy búskomor ember negatívumot sugározz,gyengeséget.Nem vagyok elég jó,a másik ebben jobb stb.... Csak légy elégedet magaddal ne hidd kevesebb vagy másnál,és meglátod ezek az apró gondolatok önbizalmat fognak adni.Légy erős.

2016. okt. 3. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Az kell elhinni, hogy értékes ember vagy, aki megérdemel egy jó párkapcsolatot és nem csak jobb híján van vele együtt valaki.
2016. okt. 3. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Van okod a féltékenységre?

Túl sok a szabadidőd?

2016. okt. 3. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs okom és nincs túl sok szabadidőm.
2016. okt. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!