Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet legyőzni a féltékenységet egy párkapcsolatban és önbizalmat szerezni?
Figyelt kérdés
2016. okt. 3. 08:01
1/5 anonim válasza:
El kell hinni a párodnak,hogy téged szeret és nem kell neki más. Én is féltékeny vagyok a párom olyankor jót nevet rajtam és meg nyugtat,hogy neki nem kell más és csak engem szeret 23L
2/5 anonim válasza:
Féltékenységet legyőzni önbizalommal.Tényleg hidd el nem kell neki más.
önbizalmat szerezni nehezebb,de adj magadra,próbáld a világot pozitívan látni,és nem arra gondolni,hogy én kevesebb vagyok másnál.Érezd jól magad a bőrödben és minnél jobban érzed magad,az annál jobban kivetül a környezetedre.Egy búskomor ember negatívumot sugározz,gyengeséget.Nem vagyok elég jó,a másik ebben jobb stb.... Csak légy elégedet magaddal ne hidd kevesebb vagy másnál,és meglátod ezek az apró gondolatok önbizalmat fognak adni.Légy erős.
3/5 anonim válasza:
Az kell elhinni, hogy értékes ember vagy, aki megérdemel egy jó párkapcsolatot és nem csak jobb híján van vele együtt valaki.
4/5 anonim válasza:
Van okod a féltékenységre?
Túl sok a szabadidőd?
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs okom és nincs túl sok szabadidőm.
2016. okt. 3. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!