Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet önbizalmat erősíteni egy párkapcsolatban?
Mióta az eszemet tudom önbizalomhiányos vagyok. Mióta kapcsolatban vagyok azóta rosszabb lett ez.
Hogyan tudom egyedül növelni az önbizalmam és ignorálni a páromat, illetve elvárások nélkül vele lenni. Tudom bonyolult kérdés de nagyra értékelném a válaszokat.
20/l
Akkor miért érzed úgy h rosszabb mióta vele vagy? Nem foglalkozik veled? Nem érezteti és mondja h szeret? Nem dicsér? Oltogat? Vagy nem csináltok együtt közös programot?
Egyedul amúgy úgy tudod növelni h rendbe teszed az életed, értem én ez alatt h ha a testeddel nem vagy kibekulve pl elkezdesz edzeni, ha a munkáddal keresel mást vagy tanulsz valami újat, és így tovább. Amúgy maga az edzés jót tesz nem csak a kinézetednek hanem a mentális nyugjeidre is jobban érzed magad tőle és fel is tölt energiával a mozgás. Nem könnyű neki látni de a folyamatos depizes semmire se jó, vagy ha lusta vagy kezdj el játszani és az ott aratott sikereket valós teljesítménynek és sikernek élheted meg. F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!