Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy 20 éves nő egy 26 éves férfival van párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én lennék ugye az utóbbi:'D Nyilván a véleményetek nem fogja befolyásolni a köztünk lévő dolgokat, csupán csak kíváncsi vagyok arra hogy milyen reakciókat szülhet ez az emberekben. Kicsit furcsán érzem magam ebben a helyzetben hiszen az eddigi barátnőim mindössze 1-2 évvel voltak fiatalabbak nálam, érett nőkről beszélünk a mostani leányzó pedig csak 20 éves és mondhatni kicsit későn érő így testileg szóval még 20 évesnek sem néz ki. Látszik rajta hogy a személyisége sem fejlődött ki teljesen. De mindezek ellenére hogy benne van ez a kislányos szeleburdiság felnőtt gondolkozása van. Szóval hidegen hagyja az éjjel nappal budapest, nem tiktokozik szerintem azt sem tudja ki az a gwm, missh mert ő Stinget hallgat, a munkájában 12-3 éves gyerekekkel foglalkozik szóval van felelősségérzete is. Nem iszik, nem dohányzik, munka után a könyvtárban tanul szóval egy kis ma született angyalka:D aki úgy érzem fülig belém van zúgva, mondhatni felnéz rám és amúgy én is nagyon kedvelem őt csak kicsit félek mert úgy érzem nagy felelősségem van ebben a dolgokban.

2020. febr. 12. 11:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Csajok általában vonzódnak az idősebbekhez. Kit érdekel mások véleménye? Ne érdekeljen, próbáljátok meg és avgy összejön vagy nem...tudok elenpéldát és tudok működő kapcsolatra is példát mon dani!
2020. febr. 12. 11:52
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Én a 20. szülinapom után 3 héttel mentem hozzá a 11 évvel idősebb férjemhez. Senki nem szólt semmit, felnőtt, érett kapcsolat volt már akkor is. Én sem szólnék ilyen miatt a lányaimnak (szép is lenne, miután mi is így jöttünk össze az apjukkal). 😊 Ha boldogok vagytok együtt, akkor hajrá!
2020. febr. 12. 12:02
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Szemelyes tapsztalatom alapjan nem mukodott. En 29 eves voltam a lany 21. En csaladot akartam, o meg nem. Ebbol voltak kesobb vitaink es vegul szet is mentunk.
2020. febr. 12. 12:04
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen normális dolog.
2020. febr. 12. 12:05
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
Egyebkent ebben a kapcsolatban te sem vagy egeszen biztos. Miert szeretned igazabol? Mert aki biztos a dolgaban nem gyk-n kerdezgeti..
2020. febr. 12. 12:07
 6/18 anonim ***** válasza:
14%
Közöttünk 8 év van.
2020. febr. 12. 12:08
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Direkt ezért szögeztem le az elején hogy a hozzászólók véleménye nem fog befolyásolni engem egyszerűen csak kíváncsi vagyok arra hogy mire számíthatok és szeretnék felkészülni arra hogy ezeket helyén tudjam kezelni.
2020. febr. 12. 12:22
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Ne viccelj... felnőttek közt 6 év semmi. Egy korosztály vagytok, ennyi. Sok boldogságot nektek!
2020. febr. 12. 12:23
 9/18 Kései Sirató ***** válasza:
18%
Teljesen jó, sőt ideális.
2020. febr. 12. 12:40
 10/18 anonim ***** válasza:
15%
A Ti korosztályotokban 6 évet normálisnak találok. Hogyha nem szereted őt tiszta szívből, komoly szándékkal, akkor ne okozz neki csalódást már az első kapcsolatakor és hagyd öt!
2020. febr. 12. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!