Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy 20 éves nő egy 26 éves férfival van párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én lennék ugye az utóbbi:'D Nyilván a véleményetek nem fogja befolyásolni a köztünk lévő dolgokat, csupán csak kíváncsi vagyok arra hogy milyen reakciókat szülhet ez az emberekben. Kicsit furcsán érzem magam ebben a helyzetben hiszen az eddigi barátnőim mindössze 1-2 évvel voltak fiatalabbak nálam, érett nőkről beszélünk a mostani leányzó pedig csak 20 éves és mondhatni kicsit későn érő így testileg szóval még 20 évesnek sem néz ki. Látszik rajta hogy a személyisége sem fejlődött ki teljesen. De mindezek ellenére hogy benne van ez a kislányos szeleburdiság felnőtt gondolkozása van. Szóval hidegen hagyja az éjjel nappal budapest, nem tiktokozik szerintem azt sem tudja ki az a gwm, missh mert ő Stinget hallgat, a munkájában 12-3 éves gyerekekkel foglalkozik szóval van felelősségérzete is. Nem iszik, nem dohányzik, munka után a könyvtárban tanul szóval egy kis ma született angyalka:D aki úgy érzem fülig belém van zúgva, mondhatni felnéz rám és amúgy én is nagyon kedvelem őt csak kicsit félek mert úgy érzem nagy felelősségem van ebben a dolgokban.2020. febr. 12. 11:50
1/18 anonim válasza:
Csajok általában vonzódnak az idősebbekhez. Kit érdekel mások véleménye? Ne érdekeljen, próbáljátok meg és avgy összejön vagy nem...tudok elenpéldát és tudok működő kapcsolatra is példát mon dani!
2/18 anonim válasza:
Én a 20. szülinapom után 3 héttel mentem hozzá a 11 évvel idősebb férjemhez. Senki nem szólt semmit, felnőtt, érett kapcsolat volt már akkor is. Én sem szólnék ilyen miatt a lányaimnak (szép is lenne, miután mi is így jöttünk össze az apjukkal). 😊 Ha boldogok vagytok együtt, akkor hajrá!
3/18 anonim válasza:
Szemelyes tapsztalatom alapjan nem mukodott. En 29 eves voltam a lany 21. En csaladot akartam, o meg nem. Ebbol voltak kesobb vitaink es vegul szet is mentunk.
5/18 anonim válasza:
Egyebkent ebben a kapcsolatban te sem vagy egeszen biztos. Miert szeretned igazabol? Mert aki biztos a dolgaban nem gyk-n kerdezgeti..
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Direkt ezért szögeztem le az elején hogy a hozzászólók véleménye nem fog befolyásolni engem egyszerűen csak kíváncsi vagyok arra hogy mire számíthatok és szeretnék felkészülni arra hogy ezeket helyén tudjam kezelni.
2020. febr. 12. 12:22
8/18 anonim válasza:
Ne viccelj... felnőttek közt 6 év semmi. Egy korosztály vagytok, ennyi. Sok boldogságot nektek!
9/18 Kései Sirató válasza:
Teljesen jó, sőt ideális.
10/18 anonim válasza:
A Ti korosztályotokban 6 évet normálisnak találok. Hogyha nem szereted őt tiszta szívből, komoly szándékkal, akkor ne okozz neki csalódást már az első kapcsolatakor és hagyd öt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!