Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Füves cigit használó férfival lehetetlen párkapcsolatban élni? Ismertek ellenpéldát?
Én csak olyat ismerek, ahol mind a ketten szívják.
Én magam nem szívom, a párom néha a haverokkal aztán lassan elkezdte csak úgy esténként,de mondtam neki, hogy nekem ez így nem pálya. Ha szívogatni akar, akkor néha a haverokkal jó, nem bánom, de én nem fogom esténként azt nézni, ahogy lesi a plafont és állati laza, illetve hogy nem lehet belőle olyankor 2 értelmes mondatot kihúzni belőle.
Az csak akkor lehet ok, ha mindketten olyan állapotban vannak, de nem tudom, mert sosem éltem vele.
Na mindegy, az a lényeg, a néha a haverokkal belefér, a rendszeresen nem fért bele nekem. Már csak azért sem, mert olyannal össze sem jönnék, akinek csak azon jár az esze, hogy mikor szívhat már be.
Párom napi szinten szív, megsincs belőle konfliktus.
Semmilyen hátrányát nem érzem és nem is éreztem soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!