Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy 20 éves nő egy 26 éves férfival van párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én lennék ugye az utóbbi:'D Nyilván a véleményetek nem fogja befolyásolni a köztünk lévő dolgokat, csupán csak kíváncsi vagyok arra hogy milyen reakciókat szülhet ez az emberekben. Kicsit furcsán érzem magam ebben a helyzetben hiszen az eddigi barátnőim mindössze 1-2 évvel voltak fiatalabbak nálam, érett nőkről beszélünk a mostani leányzó pedig csak 20 éves és mondhatni kicsit későn érő így testileg szóval még 20 évesnek sem néz ki. Látszik rajta hogy a személyisége sem fejlődött ki teljesen. De mindezek ellenére hogy benne van ez a kislányos szeleburdiság felnőtt gondolkozása van. Szóval hidegen hagyja az éjjel nappal budapest, nem tiktokozik szerintem azt sem tudja ki az a gwm, missh mert ő Stinget hallgat, a munkájában 12-3 éves gyerekekkel foglalkozik szóval van felelősségérzete is. Nem iszik, nem dohányzik, munka után a könyvtárban tanul szóval egy kis ma született angyalka:D aki úgy érzem fülig belém van zúgva, mondhatni felnéz rám és amúgy én is nagyon kedvelem őt csak kicsit félek mert úgy érzem nagy felelősségem van ebben a dolgokban.

2020. febr. 12. 11:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
5 év van köztem és barátnőm között. No problem at all. Sőt. Először szuper minden igazán.
2020. febr. 12. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
A férjem 7 évvel idősebb nálam. 16 voltam amikor megismerkedtünk. Már 13 éve együtt vagyunk, 2 gyerekkel. ;)
2020. febr. 12. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:
40%

21 vagyok párom 26

Egyeznek a terveink, a hozzáállásunk az élethez, a gondolkodásunk

Szeretjük egymást

A család , a barátok elfogadják a kapcsolatunkat

Semmi probléma nincs 5-6 év korkülönbséggel

Probléma 1-2 év korkülönbségnél is lehet ugyan úgy, ez nem ettől függ

2020. febr. 12. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Ebben a korcsoportban ez normális szerintem.
2020. febr. 12. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, ez semmi. Úgy értem, pont jó így, teljesen normális:)

Barátom (ma már a férjem) 26 volt, én pedig 20, amikor összejöttünk. Teljesen oké a dolog:)

(N/26)

2020. febr. 12. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
6 év az nem sok. Én is annyi vagyok mint a barátnőd, egyetemista és sok 5-6-7 évvel idősebb ismerősöm van és nem érezni a korkülönbséget, sose kezeltek úgy mintha akkora szakadék lenne a dolog én sem érzem úgy. Nem ezen a pár éven múlik.
2020. febr. 12. 21:10
 17/18 anonim ***** válasza:
83%
Megírnák egyesek, hogy miért adtak piros kezet azoknak a válaszolóknak, akik a 6 év korkülönbséget teljesen elfogadhatónak tartották?
2020. febr. 13. 17:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne xd
2020. febr. 13. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!