Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom annyira betegesen oltás ellenes,és borzasztó ahogyan az eszméit kántálja,hogy már kezdek tőle undorodni. Mit tennétek?
Ő is azt képzeli, hogy chippeket ültetnek az oltottakba, megmérgezik őket az oltással és legyengül a szervezetük, betegek lesznek, meghalnak és nem valóságnak, hanem a háttérhatalom összeesküvés elméletének képzeli az egész járványt."
A chip az túlzás, viszont agyvérzés, szívbetegség, dagatanos betegség , tüdő betegség és mág pár dolog jött ellő bizonyos oltások mellett , ezek nem kitalációk ha nem valós adatok alapján születettek , ezért is van már pár oltóanyag tiltó listán , persze nálunk azért reklámozzák , hogy minden oltás biztonságos .. Ami fix amelyik oltóanyagban van a legkisebb dózis az tutira nem fog semmi bajt okozni a későbbiekben sem !
Én is voltam egy időben ennyire megszállott, most is hajlok más szemszögből is feltenni a kérdéseket, ha megtörténhetett a HPV oltott lányok tragédiája Dániában, akkor szerintem elég szemellenzős dolog vakon bízni egy újfajta vakcinában.
Régebben az MMR oltástól rettegtem, mert egy ismerősöm azt állította, hogy a gyereke attól lett autista. Amikor gyerekem lett, emiatt utánanéztem az MMR oltásnak és levert a víz. 3 hónapig nem engedtem beoltatni a gyereket, mindent összeolvastam a témában. Végül azért adtam be a derekam, mert elvették volna őt tőlem. Plusz még volt egy erős oka: miközben mindent összeolvastam, azért összeállt a fejemben a kép arról, hogy néha ez a rettegés sokkal ártalmasabb, mint amit nagy eséllyel az oltás okozhat, de akár valóságos oltásmellékhatásnál is lehet sokkal nagyobb baj ilyen rettegésből. Találtam egy cikket egy oltásellenes családról, akik bújtatták a kisbabájukat a védőnő és gyerekorvos elől, mert nem akarták beoltatni a babát. Ez azzal járt, hogy akkor se vitték orvoshoz és nem hívtak orvost, amikor tüdőgyulladása lett. A baba pedig meghalt.:(
Van több ilyen eset is a neten. A gyöngyösi kislány is, aki éhen halt, az anyja többek közt azért nem vitte gyerekorvoshoz emlékeim szerint, mert oltás ellenes volt.
Én biztos vagyok benne, hogy lehetnek súlyos oltásmellékhatások. Volt aki a kullancs elleni oltás után halt meg. Volt aki az MMR oltás után. A DiPerTe oltásokkal összefüggésbe hozták a hirtelen csecsemőhalált és bizonyítékok vannak rá, hogy ahol kitolták 2 éves korra, ott a hirtelen csecsemőhalál is megszűnt, ez az, amikor a babák elfelejtenek lélegezni álmukban.:(
Ettől függetlenül nagyon kicsi az esély ezekre a mellékhatásokra.
Ha viszont otthagyom a munkahelyem, mert nem akarok oltást kapni, akkor ott 100%-os mellékhatás lesz a létbizonytalanság. Ezt kell mérlegelni.
Ráadásul amíg nem vagyok jóisten, hogyan nyilatkozhatok olyan biztosan mindenről? Én tudok olyan infót, ami megerősíti azt, hogy az oltás biológiai fegyver. De maga a vírus is. Most lebeszélek valakit az oltásról, de közben belehal a vírusba, akkor annak a felelősségét hogy hordozom el?
Szóval észnél kell maradni, ez a lényeg és nem hinni azt, hogy mindent tudunk.
Engem is kijózanított kellőképpen azoknak a babáknak a tragédiája, akiket nem vittek orvoshoz, amikor betegek lettek, mert a szülők rettegtek, hogy akkor erőszakkal beoltják a gyereket.
Igen, szerintem is van köze az MMR oltásnak az autizmushoz. Minden 100. gyerek autista Amerikában. Nálunk is egyre több. De azért is döntöttem úgy, hogy inkább vállalom az oltást, mert kezdtem magamon észrevenni a jeleket, hogy már azon agyalok, hogy ha nem engedem oltatni a gyereket, mi lesz ha más betegsége lesz, akkor nem vihetem orvoshoz, mert beoltják. Olyan ijesztő volt meglátni magamban, hogy elindultam ugyanazon a gondolatsíkon, mint azok, akiknek a babája meghalt, hogy azt mondtam, akkor inkább a nagy eséllyel kisebb rosszat választom és kérem az oltást.
Volt következménye, az oltás estéjén a kisbabám csak ült az ágyban és életemben először nem tudtam elaltatni szoptatással. Ült és bámulta a sötétet némán. Nagyon ijesztő volt. Onnan kezdve ez volt minden este 5 napon át, nem tudott elaludni, utána jött a borzasztó magas láz agresszióval, ütött, csapkodott, tépett minket, éjszakákat nem aludtunk át. 8 nap múlva jött az enyhülés, de utána 1,5 éven át volt alvászavaros a gyerek. Óránként ébredt minden éjszaka és óránként kellett visszaaltatni. Azt mondtam, hogy nem fogok tudni visszamenni így dolgozni. Nem tudtam volna. Jött a fülgyulladás az MMR oltás utáni 3. héten, amikor a mumpsz komponens aktiválódik. Akkor volt először fülgyulladása és onnan kezdve visszatérően a semmiből, nem náthából, csak úgy azonnal fülgyulladás, rengeteg antibiotikumkúra.
Én ezeket mind összefüggésbe tudom hozni az MMR oltással és azt gondolom, még jól jártunk. Az alvászavara 3 éves korában egy csapásra elmúlt. De addig óránként ébredt egész éjjel.
És még így is azt mondom, inkább ez, mint ami lett volna akkor, ha elveszik tőlünk a gyereket vagy ha nem mertük volna orvoshoz vinni a gyerekünket amikor beteg volt.
Szóval olvastatni kell a kedves pároddal néhány ilyen esetet, hova vezetett az, amikor ezek a szülők ennyire elborultan rettegtek. Én legalábbis ettől nagyon kijózanodtam.
Másrészt ha az ember megnézi ezeket a Facebook sztárokat, akik most hirdetik az igét a koronavírus oltás ellen, egész egyszerűen látszik rajtuk, hogy mentálisan teljesen zavart emberek. Lehet, hogy eleve emiatt fogékonyabbak az összeesküvés elméletekre és nem mondanak mindig hülyeséget, de csak rá kell nézni az arcukra, számomra elég sok ijesztő van köztük.
Lépkedő fenyőfa: ?
Ha neked nem tetszik, dobd ki te, de ne provokálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!