Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom azzal menőzik, hogy be lesz oltva koronavírus ellen? Én meg nem, mert nem tartom biztonságosnak.
Eüben tanulok, de meg se kérdezte a véleményem, csak jajj ő be lesz oltva, meg ez közös érdek bla bla. Én nem bízom benne, de nem forrta ki magát az egész. Most is azzal csesztük le a telefont, hogy aztán hozzám ne jöjjün sírni, ha lebénult a képe. Végig parázott tőle, hogy jajj vírus így-úgy, a kapcsolatunkban már fél éve csak ezt hallgattam.
Elegem van belőle.
5.
Ki van ez találva... Már most pedzegette valamelyik nagyfejű, hogy "örökké marad a vírus" - ergo lehet tovább szigoritgatni, eltüntetni azokat a dolgokat amik "nem tetszenek" magasabb hatalmi körökben. Sok dolog már most eltűnt vagy eltünedezőben. És elég egy generáció ami így nő fel, innentől ez lesz "a normalitás" a számukra, hogy tilos egy csomó dolog és előírt egy sereg másik.
A szabadság meg amúgy is "kinek kell", jobban tudják a vezetők mi kell a népnek, mint maga az adott ember...
Te marhára nem eü-ben tanulsz, vagy sajnálom a színvonalat, ami a mai képzést jellemzi - vagy a te értelmi képességeidet. :(
Én is eü-t végeztem, elolvastam sok pártatlan cikket az oltásról és amint lehet, megyek oltatom magam - és otthon már jópár egészségügyben dolgozó ismerősöm beoltatta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!