Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom azzal menőzik, hogy be lesz oltva koronavírus ellen? Én meg nem, mert nem tartom biztonságosnak.
Eüben tanulok, de meg se kérdezte a véleményem, csak jajj ő be lesz oltva, meg ez közös érdek bla bla. Én nem bízom benne, de nem forrta ki magát az egész. Most is azzal csesztük le a telefont, hogy aztán hozzám ne jöjjün sírni, ha lebénult a képe. Végig parázott tőle, hogy jajj vírus így-úgy, a kapcsolatunkban már fél éve csak ezt hallgattam.
Elegem van belőle.
Ha valóban egészségügyben tanulnál, akkor nagyon jól tudnád, hogy nem bénul le a képe. Egy tüskefehérje mRNS-éről beszélünk hahó,nem módosítja a DNS-t.
A másik dolog pedig, hogy a francnak veszekedtek ezen? Ő akarja: beoltatja magát.
Te nem akarod: nem teszed.( Majd megteszed, ha ehhez kötik a gyakorlatainkat... Van rá esély.)
Egyikőtöknek sem feladata a másikat meggyőzni.
A jelenlegi megnyilvánulásaidból pedig úgy tűnik, hogy te vagy az aki degradálja őt az oltás/ a vírustól való félelme miatt. De bocsánat, hogy ha tévedek és ő akarja erőszakkal belédvágni a meddőséget okozó harmadik lábat növesztő arclebénító szurikát.
A figyelmed tényleg arra hívnám fel, hogy ártani nem fog. Maximum mutalodik a vírus és alacsonyabb hatásfokkal véd a vakcina, viszont ha a gyakorlatok teljesítése csak öltött állapotban lesz lehetséges, és ezt mások előtt, ingyen biztosítják nekünk, akkor ne ez a redva vigye már el a diplomám.. nem feltétlenül amiatt oltatunk eü hallgatóként többen, mert a vírustól fosunk, hanem azért, hogy esetleges szabályozás esetén mehessünk gyakorlatra, illetve ha lehet ne vigyük már be random kórházi osztályokra a vírust, ha esetleg nincs bent... Ebből a szempontból igaza van a barátodnak, közös érdek, hiszen többségünknek klinikai gyakorlatai vannak, kapcsolatba kerülünk legyengült betegekkel.
Mondjuk ha te nem, akkor nem szóltam:)
Ezen mit kell veszekedni? Ő beoltaja magát, te nem, történet vége. Nálunk is barátom akar oltást, én nem (nem félek tőle különösebben, de a koronától sem). Nem veszünk ezen össze.
Aztán lehet mindenkinek kb kötelező lesz, akkor meg úgyis mindegy.
"Majd megteszed, ha ehhez kötik a gyakorlatainkat... Van rá esély"
Aranyos, hogy ilyen "szabad" világban élünk, ahol véletlenül sem fordulna elő az emberek olyan jellegű kényszerítése (pontosabban dolgok kikényszerítése ilyen zsarolásokkal) bármire is, mint ami a gaz kommunistákat vagy a még gazabb fasisztákat jellemezte. Kellemes és szabad rendszer ez a nyugati típusú kapitalista liberális demokrácia.
24.
A TBC-ről elég komoly (évszázados) tapasztalata van a világnak. És a gyógymód megtalálása, kifejlesztése nem pár hónap alatt történt meg és főleg nem szolgált az egymásnak feszülő nagyhatalmak eszközeként, mint jelenleg, ahol jelenleg van 3-4 "gyógyszer", és mindegyik veri magát, hogy "a többi az egy kalap szar, meg nem ellenőrizett, BEZZEG A MIENK, hohóóó!!!"
+ Engem nem zavar, csak akkor ne támadjon meg kisebb országokat az Egyesült Államok "a szabadság, a demokrácia" nevében ("a nagy gonosz diktatúrák ellen, ahol a népet kényszerítik dolgokra"), ahogyan teszi azt '45 vége óta oly nagy vehemenciával. Mert ez így egy képmutató hazugság.
27.
A szakértők is emberek és a gyógyszerlobbi nem éppen arról ismert, hogy tisztességes emberek vezetnék azt. És mivel a legtöbb nagyhatalom világpolitikai kérdést csinál ebből, így az a kérdés, hogy vajon a többféle gyógyszerből melyik a jó? És melyik az amit csak azért csaptak össze, hogy "nehogy lemaradjunk" az ellenséges hatalom mögött? És vajon előfordulhat-e, hogy aki először kihozta a sajátját az nem csak blöfföl, hogy ezzel politikai előnyre tegyen szert és csak sima placebo kerül majd "értékesítésre", mivel aki nem kapja el annak úgyis mindegy, a többieket pedig rálehet fogni a "hibahatárra".
Én nem tudok hinni semmiben amihez a politikának köze van. Ott mindig hátsó szándékok rejtőzködnek (most nyilván nem az ilyen nanoszondákra meg egyéb hülyeségekre kell gondolni), amik teljesen logikusak normál esetben. Főleg most, hogy szarban a világgazdaság - most feszülhetnek igazán egymásnak a "nagyok", ami megint egy tipikus eleme a világpolitikának, hogy így tereljék el a figyelmet arról, hogy ők maguk is bőven sárosak a helyzet kialakulásában (agyatlan pénzügyi rendszer, fenntarthatatlan bankrendszer, bevándorlások és a nyugatiak ellustulása miatt egyre gyengülő szociális háló stb.) - most majd lehet egymásra mutogatni, hogy Kína a hibás, Oroszország a ludas, az USA műve az egész...
A hidegháborúnak is ez volt az egyik oka, különösen Reagan kormányzása alatt, ezzel tökéletesen ellehetett leplezni az akkori kisebb válságot, mert mindenki a hidegháborúval foglalkozott és pár propaganda-értékű film és a Szovjetunió démonizálása elégséges volt ahhoz, hogy máig körüllengje a '80-as éveket valami bizarr nosztalgia az Egyesült Államokban. (Az '50-es évek a másik példa, Eisenhower ugyanezt művelte, elég hasonló ez a két elnök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!