Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom annyira betegesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom annyira betegesen oltás ellenes,és borzasztó ahogyan az eszméit kántálja,hogy már kezdek tőle undorodni. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Képes felrúgni a 22 éves munkaviszonyát,ha kötelezik az oltasra.Betegesen osztja az eszméit, miszerint chipet ültetnek az oltottakba, és mind meghalnak. Ha van egy kis ideje, a telefont bujja, osztogatja a konteókat,telefonál a barátaival az aktuális helyzetről. Ocsmányul beszél az oltottakról, erre már csak akkor dobott egy lapáttal amikor megtudta,beoltattam magam. Van egy lakásom, azt mondta hagyjam veszni ha úgy van,menjek el a munkahelyemről, és inkább ne fizessem a dolgaimat,ne oltassam be magam többször, hisz az életem fontosabb, meg amúgyis államosítják mondenki ingatlanját, nem lesz fizető eszköz sem. 0-24 ezt nyomja, és ha mondom fejezze be,csak vita van belőle. Elmegyunk valahová wellnesselni,akkor is ezt kell közbe hallgatni. Utálatos, hányingerkeltő q viselkedése. Mondtam már neki,és nekem ugrik! Azt mondta, úgysem lesz már gyerekem,vagy ha lesz,fogyatékos lesz az oltásom miatt. Meg amugyis meghalok. Hogy viseljem ezt tovább? Hát teljesen lehúz!
2021. nov. 2. 19:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, sehogy. Minden jót kívánnék neki, és menekülnék ahogy a lábam bírja. Milyen szerencse, hogy nem vagy a felesége, és gyereketek sincs! Teljesen elborult. Nagy mázli, hogy ez "még időben" kiderült.
2021. nov. 2. 19:53
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Én ezektől csak azt szoktam kérdezni, hogy minek chippelni az embereket, amikor ezek a konteósok még xarni is magukkal viszik a mobilt aktív GPS-szel...

Mellesleg gondolom, hogy nincs letiltva neki pl. a Face-Google összekapcsolás, emiatt ezek a cégek már most jobban ismerik, mint ő saját magát...

Harmadrészt, minek ölnek Európában Euro milliárdokat abba, hogy szaporodjon már a népesség, különben nyugdíj-katasztófa lesz, ha "fű alatt" éppen meddővé akarják őket tenni. Bezzeg a szegény országokban, ahol túlnépesedés van, oda nem jut oltás... Szóval f.ck logic.

Ezek az oltásellenesek komoly mentális betegek, 0 közeli IQ-val és paranoid téveszmékkel. Jó, hogy időben kiderült, hogy ilyen kretén a párod, mert ha most nem lenne a Covid-mizéra, akkor más orbitális f@szsággal jönne, ami lehet, hogy szintén tönkre vágná a családot...

2021. nov. 2. 20:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy együtt egy agyhalottal?
2021. nov. 2. 20:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is munkahelyváltáson gondolkozom a kötelező oltás miatt, de ez már nekem is sok lenne.:DDD
2021. nov. 2. 20:17
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
És te mégis cumizod őt!
2021. nov. 2. 20:28
 6/17 anonim ***** válasza:
51%
Ez tetszik neked úgy néz ki
2021. nov. 2. 20:33
 7/17 anonim ***** válasza:
35%
mert van pár oltás amit betiltottak és kiderült milyen komoly akár halálos vagy az egészséges életet korlátozó megbetegedések jöttek elő ..
2021. nov. 2. 20:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés mi mit tennénk, hanem hogy te mi a szart keresel egy ilyen ember mellett.
2021. nov. 2. 21:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A téves eszme képzés a paranoid állapotok köze tartozik, pszichiátriai betegség. Mivel a belátás igen csekély, sajnos a terápia is elmarad. Én biztos otthagynám.
2021. nov. 2. 21:11
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Én már tuti úgy megbántottam volna ezt a srácot, hogy kidobott volna.
2021. nov. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!