Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok megbízni a páromban mit tegyek?
Sziasztok!
A párommal lassan 5 éve együtt vagyunk 18 éves korunk óta és már együtt is élünk, viszont sokat rágódom a múlton. A kapcsolatunk elején titkolózott sokat és voltak nagy veszekedéseink (eltitkolta, hogy füvezik a barátaival csak lebukott), de egyszer sem csalt meg és mindent meg tudtunk beszélni, de lehet, hogy én évek után sem tudom ezeket a dolgokat elengedni?
Nem bízom meg benne, ha két perccel később ér haza már rágódok egész éjjel forgolódok, persze ezt sosem vetem a szemére, nem akarok vele veszekedni úgymond jogtalanul. Féltékeny vagyok mindenkire, zavar ha mással kedves, azt gondolom, ez nem rá vall ok nélkül nem ilyen kedves.stb tudjátok a szokásos túlgondolás. Tudom a női megérzés sokszor csal, de úgy érzem valami van. Persze próbáltam vele beszélni, de semmit nem tudtam meg, azt mondta minden rendben. Lehet csak én vagyok ilyen túlagyalós típus, egyáltalán ez egészséges? Mit kéne tennem? Tudom, hogy a régi dolgokat megoldottuk és ezenfelül jól megvagyunk, de mégis ott van bennem egy kis aggodalom, hogy át fog verni.
Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek?
Lehet, hogy érthetetlen, de válaszolok a kérdésekre csak segítsetek, nem akarok ennyi időt csak így eldobni, mert én vagyok a bolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!