Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok megbízni a páromban?
egyszerűen nem tudok megbízni benne, llandóan féltékeny vagyok és gyomor idegem van. pedig tudom,hogy soha sem adott rá okot, nem csalt meg a 2 év alatt és amikor egyszer szakítottam vele és külön voltunk akkor sem volt senkivel és a barátai elmondása szerint mindenkinek azt hajtogatta,hogy neki csak én kellek és várni fog rám. de ő nagyon közvetlen típusú ember és minden lány ismerősének mond valami szépet kedveset, megdícséri stb. és előfordult már párszor,hogy ráírt lány ismerőseire,hogy nagyon szép csinos az új képén stb. és engem meg elönt a féltékenység és hányingerem lesz. engem állandóan dícsér abból nincs hiány. tudom azt is,hogy gyerekes dolgokért nem bízom benne, más nő képes a félrelépés után is bízni de én meg....
mi lehet a baj velem? kevés önbizalom? mit tegyek????
köszi a normális válaszokat!
Hasonló cipőben járok :) Önbizalomhiány, én azt mondom... egyáltalán nem vagyok egy duci valaki, de pl az alakommal elégedetlen vagyok. Mióta elkezdtem tenni érte, kevésbé vagyok féltékeny. Mindemellett, foglald el magad és mindig tűzz ki magadnak apró célokat: pl.: ma elolvasom ezt a könyvet, holnap elmegyek megvenni ezt és ezt, holnapután sportnapot tartok.. és egyszercsak mellesleg találkozom a párommal. Kevesebbet fogsz agyalni, nyugodtabb leszel, és ha TE MAGAD kiegyensúlyozott vagy, a helyzet javulni fog, mert úgy veszem ki, a kapcsolat igazán jó!
Sok szerencsét!
Inkább birtoklási vágy a történetből kiindulva.
Minden emberben van birtoklási vágy (ez/ő az enyém), csak mindenkinél másban csapódik le.
Van aki csak érzelmi szinten érzékenyek a párjukra, és testi szinten egyáltalán nem. (swingerek tipikusan), és van aki már egy pillantásra is.
A kettő között végtelen árnyalat.
A kérdés az, hogy kinél, melyik teszi tönkre a párkapcsolatot.
Ha megérted, hogy birtoklási vágyad van, és ki akarod sajátítani, az már sokat segíthet. (megérteni, és elfogadni magyarázatként nem ugyanaz :) )
Ha másképp nem megy, és ez neked is, és neki is szenvedést okoz (fog neki, ha még nem is érzi, idővel nagyon terhes lesz) akkor egy szakembert kérdezz meg, hogy hogyan léphetnél ezen túl.
A legfontosabb, hogy ne akard a törődését kisajátítani!
Egyébként én is ilyen vagyok, szeretek bókolni. Hül*ét is kapnék ha ebből mindig probléma lenne, én ilyen vagyok, változni nem fog. Max a partner mellettem...
utolsó: igazad lehet, tényleg birtoklási vágyam lehet
egyébként engem nagyon sokan dícsérnek fiúk/lányok,hogy szép/jó nő vagyok és napi 6x edzem is és még sem érzem magam jobb nőnek vagy szépnek, szexinek....
Azért nem önbizalom hiány, mert megkapod a törődést. A legtöbb hasonló történettel szemben nem csak törődik veled, táplálja is az önbizalmadat, sőt ha úgy tetszik "bizonyított" is már.
A te problémád a (legtöbb nővel szemben) nem az, hogy téged IS dícsérjen így, neked IS bókoljon, hanem az, hogy "CSAK NEKEM!"
Nyugi rám is pár nő mondta már, hogy milyen jóképű vagyok, meg milyen jó pasi (sokkal több meg egyáltalán nem mondott ilyet :D), és én se hittem el egynek sem sosem :) Szerintem is csak udvariaskodnak. Ezzel nem vagy egyedül :) Ettől még bízhatnál benne.
Ha meg akarna csalni meg fog, akármit csinálsz. Ha meg nem akkor meg felesleges nem igaz? :)
Bajnak önmagában még nem baj, bókolni,kedveskedni lehet, és szerintem kell is, én sem tudnám megállni, hogy ne dícsérjem meg a kollegína újfrizuráját, ha tetszik. Nem szexcsetel azér, ne keverjük össze azzal :)
Nekem van egy tippem, hogy nincsen alsó határa, hogy mennyire kell visszafognia magát, hogy téged ne zavarjon. Ha nem csinálná akkor az lenne a bajod, hogy "hogyan nézett rá", vagy ilyesmik. Ezért gond amit mondasz. És neki ehhez magán kéne változtatnia. Kapcsolat gyilkos dolog megváltoztatni a másikat.
Bókot mond, csinosnak tart más is, ez belőle fakad. A kompromisszum ott lehet, hogy megbeszélitek, hogy ez téged mennyire zavar.
Ergo: lehetőleg ne úgy csinálja, hogy szem és fültanúja vagy, mert zavar, de nagyon. Ebben azért értelmesen meg lehet állapodni.
Viszont neked is fel kell tenned a kérdést, hogy ha ezt nem csinálná, akkor megbíznál e benne? Vagy akkor jön az a kattogás, hogy "tudom, hogy bókol, de a hátam mögött és az még rosszabb" és hasonlók? Ezért mondom, hogy a kompromisszum egy dolog, kell is, igazából "tűzoltás",de magadban is kell rendet rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!