Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok megbízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok megbízni a páromban?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem tudok megbízni benne, llandóan féltékeny vagyok és gyomor idegem van. pedig tudom,hogy soha sem adott rá okot, nem csalt meg a 2 év alatt és amikor egyszer szakítottam vele és külön voltunk akkor sem volt senkivel és a barátai elmondása szerint mindenkinek azt hajtogatta,hogy neki csak én kellek és várni fog rám. de ő nagyon közvetlen típusú ember és minden lány ismerősének mond valami szépet kedveset, megdícséri stb. és előfordult már párszor,hogy ráírt lány ismerőseire,hogy nagyon szép csinos az új képén stb. és engem meg elönt a féltékenység és hányingerem lesz. engem állandóan dícsér abból nincs hiány. tudom azt is,hogy gyerekes dolgokért nem bízom benne, más nő képes a félrelépés után is bízni de én meg....

mi lehet a baj velem? kevés önbizalom? mit tegyek????

köszi a normális válaszokat!

2014. jún. 17. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem érdemes féltékenykedni. Aki szeret, nem tesz olyat ami neked rossz. Aki meg olyan, azt úgysem tudod ezzel magadhoz láncolni. De az ilyen pasiért nem is kár. A féltékenykedéssel egyébként inkább épp az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél.
2014. jún. 17. 16:11
 12/12 PearlDiver ***** válasza:

Inkább örülj neki, hogy a párod nagyon is tisztában van a többi nő értékeivel, mégis téged választ, te kellesz neki.

Szerintem se őt akard megváltoztatni, inkább lazíts és te magad fejezd ki neki gyakran a hűségedet, a bizalmadat. Ha sokáig rosszat feltételezel róla, abból önbeteljesítő jóslat lehet, de a bizalomnak is ajándéknak kell lennie, feltétel nélkül.

2014. jún. 17. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!