Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem hogy a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem hogy a párom nem törődik velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve élek együtt a párommal, minden jó és szép lenne közöttünk, de ő sosincs itthon, mindig annyit dolgozik, ha meg ráér, akkor meg a szüleihez megy 600 kilóméterre, mostanában közös programjaink sincsenek pont emiatt. Mondtam már neki párszor ezt, de mintha a falnak beszélnék kb annyit ér. Közben azzal hiteget időnként hogy majd megkéri a kezem de soha semmi nem történik. Szerintetek mit tegyek?34/L

2021. nov. 1. 15:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kösz b+, most még szomorúbb és elkeseredettebb lettem mint eddig :'(
2021. nov. 1. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Szar ügy, de ez nem változtat a tényen. 2 lehetőséged van. Vagy elfogadod, ami látványosan nem megy, vagy otthagyod.

Mivel ő nem hallgat meg, nem érdekli a nyűgöd, így csak az maradt, hogy te változtatsz valamin.

2021. nov. 1. 17:40
 13/15 anonim ***** válasza:
A tények makacs dolgok. Kb ezzel kell szembenézni.
2021. nov. 1. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam nem tagadom le jó volt a sok pénz de egy idő után nem arra vágytam h vehessek egy újabb cipőt hanem arra hogy velem legyen….. és törődjön velem….

Azt meg nem akarta könyebb volt oda lökni egy kis pénzt ….

Szakítottunk. Ő azota is egyedül….

2021. nov. 1. 18:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Az egy dolog ha valaki munkamániás. De ha közben nem érzed, hogy fontos lennél pl nem keres, nem jár a kedvedben...a fene megette.

Mi most számítunk ugyanezért... Reggel 9től este 10ig eltűnt minden napra most a három napban s se hívásra nem reagált se üzenetre reggeltől fogva.... előtte beígérte na most együtt alszunk, programot szervezünk...s emiatt végig ültem s vártam mikortól ér rám... Mikor ezt elmondtam mintha idegen lennék...csak a gond ott volt az elmúlt 3 hétvégén se volt rám ideje.

Az ilyen nem fogja megérteni a kapcsolatba is kell érzelmet s időt, energiát fektetni mert a másik nem szobanövény.

2021. nov. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!