Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ilyen vizsgálati eredménnye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ilyen vizsgálati eredménnyel azonnal lépnék ő nem is törődik vele, miért?

Figyelt kérdés

Sajnos rossz szakvéleményt kapott barátnőm az orvostól egészségét illetően. Meg van kicsit tekeredve a csípője, dagad a lába és fájnak a lábai ill. túlsúlyos.

Közölte az orvos hogy ha gyereket akar hamarosan akkor már most kezdjen figyelni a diétájára és a fogyásra.

Elmondta hogy a láberőltetős sportokat kerülje.

Na ő semmire nem figyel kivéve a sportot mert annyira betartja hogy kíméli a lábait hogy semmit nem mozog..

Nem tudom mivel támogathatnám még, csak nem értem maga az hogy gyereket szeretne még az se motiválja hogy legalább azért megteszem hogy szülhessek..

2020. nov. 19. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
Ez történik amikor zabálunk mint a lovak.
2020. nov. 19. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Nem unod még, te gusztustalan féreg?

Mondjuk tedd meg érte, hogy keresel fizető munkát, hogy ne két helyen kelljen görnyednie, és tudjon mozizni.

Vagy mondd végre a szemébe, hogy sose akarsz tőle gyereket, mert már most xar anyának tartod.

Tudod, ha olyan nőt akarsz, mint a Sarka Kata vagy a Rubint Réka, akkor költs rá annyit, mint a Hajdu Péter vagy a Schobert Norbert. ;) Melletted ez az életmód jut, az meg ilyen testet eredményez. Szeresd ezt, vagy hagyd végre békén.

2020. nov. 19. 15:45
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
2-es remélem tudod, hogy a túlsúly egészségtelen és itt most erről van szó.
2020. nov. 19. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

A túlsúly mit takar 5-6kg plusz vagy 15-20 kg mert nem mindegy...

Könnyű mondani h fogyj le de anyagiak kellenek ( a zöldség gyumolcs diétás cuccok drágák) és idő !! Edzeni.... nem csak fekete vagy Fehér a dolgok.

2020. nov. 19. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Van, aki ennyire kényelmes... úgy van vele, hogy amíg nem tapasztalja a gondokat, addig azok nincsenek, nem gondol bele, hogy az az orvos ezt tanulta világéletében, tudja, mit beszél.
2020. nov. 19. 16:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt nem értem hogy nem érzi a súlyát a dolognak..pláne az álma a gyerek és még az se motiválja ha már a saját egészsége nem elég motiváló
2020. nov. 19. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Válaszolsz a kérdésre? Hány kg pluszrol van szo?
2020. nov. 19. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Menjetek el minden este 1 órát sétálni, ezzel támogasd. Fogyáshoz nem kell semmilyen sport, az aktivitás pont elég.
2020. nov. 19. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
Érzi a súlyát, de nincs akarata változtatni. Ez van. Te semmit sem tehetsz azon kívül, hogy keresel helyette olyan sovány nőt, akinek nem árt a zabálás. Barátnőd szeret falni, ettől boldog.
2020. nov. 19. 16:46
 10/13 anonim ***** válasza:
2%
Dobd ki, illetve pontosabban gurítsd ki a p-csába az úthengert.
2020. nov. 19. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!