Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én ilyen vizsgálati eredménnye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ilyen vizsgálati eredménnyel azonnal lépnék ő nem is törődik vele, miért?

Figyelt kérdés

Sajnos rossz szakvéleményt kapott barátnőm az orvostól egészségét illetően. Meg van kicsit tekeredve a csípője, dagad a lába és fájnak a lábai ill. túlsúlyos.

Közölte az orvos hogy ha gyereket akar hamarosan akkor már most kezdjen figyelni a diétájára és a fogyásra.

Elmondta hogy a láberőltetős sportokat kerülje.

Na ő semmire nem figyel kivéve a sportot mert annyira betartja hogy kíméli a lábait hogy semmit nem mozog..

Nem tudom mivel támogathatnám még, csak nem értem maga az hogy gyereket szeretne még az se motiválja hogy legalább azért megteszem hogy szülhessek..

2020. nov. 19. 15:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom megérteni hogy ennyire érdektelen legyen és még a gyerek se motiválja..
2020. nov. 19. 17:52
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem unod még? Minden nap írsz ki kérdést a barátnődről (már ha egyáltalán létezik, és nem csak egy unatkozó troll vagy). Ha ennyire zavar a súlya, és hogy nem tesz ellene, akkor miért vagy még mindig vele? Senkit nem érdekel a panaszkodásod
2020. nov. 19. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem, nem motiválja a gyerek, mert nagyon jól èrzi, hogy te úgy sem akarsz.

Mert te csak papolsz itt az egèszsègről, de igazából a konèzetèvel van bajod, marhára nem az egèszsège izgat.

Gusztustalan módon idejarsz őt lehordani minden nap.

2020. nov. 19. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!