Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni 3 hónapot szex nélkül, ha van párod,akit nagyon szeretsz?
Ha félsz, hogy megcsal, kérd meg, hogy minden nap verje ki 3-4X, úgy, hogy az az napi TV műsor megy a háttérben. És vagy élőben, vagy felvételről nézd végig.
Ja, és "küldj rá"valakit, aki leteszteli a hűségét!
"Sosem volt fenn Tinderen,"
Még. Nincs garancia, hogy ezután sem lesz fenn. Aki ilyen nagy kanállal falta a nőket, hogy válogatás nélkül lefeküdt mindenkivel, az esélyes, hogy nem fog megváltozni soha.
Akik őszintén szeretik egymást, azoknál nincs megcsalás, soha, és ez a világ legtermészetesebb dolga.
Nálunk csak betegséggel kapcsolatos dolgok miatt maradt ki hosszabb idő, egyszer 3 hét , a páromat hirtelen műteni kellett, 5 nap kórház, aztán féltünk hogy felszakadnak a varratok, szóval megvártuk amíg kiszedik. aztán egyszer részemről volt egy másfél hónapos betegség ( ezalatt csak 1x csináltuk amikor kicsit jobban lettem 2 hét után, de aztán visszaestem és még egy hónapig nem tudtunk szexelni, annyira beteg voltam.)
Nehéz időszak volt, mert amúgy gyakran szeretjük, heti legalább 5-8 alkalommal, de eszünkbe se jutott megcsalni egymást. Mi egymással szeretjük csinálni.:)
Oké.
Erős hányinger jött rám ettől a hímr*banctól.
Szét van használva szerencsétlen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!