Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kibírni 3 hónapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kibírni 3 hónapot szex nélkül, ha van párod,akit nagyon szeretsz?

Figyelt kérdés
Külföldre kell menjek 3 hónapra,holnap indulok. A barátom nagyon fog hiányozni, ahogy biztosan én is neki. 6 hónapja vagyunk együtt, előttem nagy kanállal falta az életet, háromszemjegyű szexuális kalandja volt. Engem sosem csalt meg, azt mondja nem is fog, senkivel nem volt még ennyire boldog. Mégis bennem van az, hogy ennyit hogy fog kibírni szex nélkül. Persze lehet kamerán keresztül sok mindent csinálni, de az meg sem közelíti a személyes kapcsolódást.
2021. okt. 31. 13:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Ekkora hímringyó meg fog csalni.
2021. okt. 31. 13:35
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
TINDERezni fog, meg sokat veri.
2021. okt. 31. 13:35
 13/24 A kérdező kommentje:
Sosem volt fenn Tinderen, személyesen ismerkedett előttem is. Bízom benne, mert nekem is volt már számtalan kapcsolatom, de ennyire stabilnak még egyet sem éreztem, csak ennyi külön töltött idő nagyon meg fog mindkettőnket viselni.
2021. okt. 31. 13:39
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az ilyen alapjaiban nemigen változik. Most épp érzelmileg lehet, hogy hozzád kötődik, de ilyen előélettel 3 hónap alatt tuti fog viszketni neki annyira, hogy nem fogja kibírni.
2021. okt. 31. 13:42
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha valóban szeretitek egymást, és ő is komolyan gondolja, akkor nem fog megcsalni. Próbáljatok majd minden nap beszélni, lehetőkeg videóhívással, és a távollétedben is maradjon meg kettőtök között a flört, akár videóhívásban "szexchateljetek", stb. 3 hónap nem egy örökkévalóság.
2021. okt. 31. 13:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy a félelmeid győznek, vagy a szerelmed.
2021. okt. 31. 13:50
 17/24 anonim ***** válasza:
6%

Ha félsz, hogy megcsal, kérd meg, hogy minden nap verje ki 3-4X, úgy, hogy az az napi TV műsor megy a háttérben. És vagy élőben, vagy felvételről nézd végig.

Ja, és "küldj rá"valakit, aki leteszteli a hűségét!

2021. okt. 31. 13:51
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

"Sosem volt fenn Tinderen,"

Még. Nincs garancia, hogy ezután sem lesz fenn. Aki ilyen nagy kanállal falta a nőket, hogy válogatás nélkül lefeküdt mindenkivel, az esélyes, hogy nem fog megváltozni soha.

2021. okt. 31. 14:05
 19/24 anonim ***** válasza:

Akik őszintén szeretik egymást, azoknál nincs megcsalás, soha, és ez a világ legtermészetesebb dolga.

Nálunk csak betegséggel kapcsolatos dolgok miatt maradt ki hosszabb idő, egyszer 3 hét , a páromat hirtelen műteni kellett, 5 nap kórház, aztán féltünk hogy felszakadnak a varratok, szóval megvártuk amíg kiszedik. aztán egyszer részemről volt egy másfél hónapos betegség ( ezalatt csak 1x csináltuk amikor kicsit jobban lettem 2 hét után, de aztán visszaestem és még egy hónapig nem tudtunk szexelni, annyira beteg voltam.)

Nehéz időszak volt, mert amúgy gyakran szeretjük, heti legalább 5-8 alkalommal, de eszünkbe se jutott megcsalni egymást. Mi egymással szeretjük csinálni.:)

2021. okt. 31. 14:12
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Oké.

Erős hányinger jött rám ettől a hímr*banctól.

Szét van használva szerencsétlen

2021. okt. 31. 14:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!