Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Mostanában rengeteget dolgozik a párom szexben alig vagyunk együtt. Heti 1 Max 2x. :( előtte napi 2...

Megertem hogy fáradt csak amikor most csináljuk 10 percesek és sokszor én el sem megyek és nem is érdekli. :( ad 1 puszit azt jó éjt mert ő fáradt. Persze neki nagyon jó mert kielegul de én nem :(

Úgy érzem csak uritesre használ azt nem nézi hogy nekem ez így rossz nagyon. :(

Beszéltem ma erről vele, bizton állította ma este csináljuk tényleg normálisan hogy nekem is jó legyen, tök megertonek tűnt, elmentem tusolni tele reményekkel. Mondom visszajovok és vegreeeee.... Elaludt amíg tusoltam. De a reggeli 10 perces az megvolt neki.

2021. okt. 30. 21:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
63%
Én meg addig nem feküdnék le vele, amíg ez nem lesz kölcsönös! Ha átver ismét, akkor még egyszer figyelmeztetném, ha ezután sem változtatna, kiadnám az útját! Egy szolgálólánnyal lehet ezt megcsinálni, hölggyel nem!
2021. okt. 30. 22:01
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Én másnap reggel tuti nem adtam volna neki oda magam, főleg hogy ígérget a habokra. Ha velem történne ez, egy ideig visszafognek a szex adagbol, hogy becsülje meg jobban. De a véleményem, hogy az ilyen problémáknak van egy más jellegű gyökere, ami az alap probléma. Nem elég figyelmes, megértő, nem foglalkozik érdemben a te igenyeiddel és jól leteddel.
2021. okt. 30. 22:12
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Amit még tanácsolni tudok, elég laposnak hangzanak ezek a menetek és olyan kötelezőnek. Szerintem húzni kellene az agyát jobban és őt magát ingerelni, hogy az egész izgalmasabb legyen
2021. okt. 30. 22:14
 14/32 A kérdező kommentje:
Figyelmes megerto 2 hete kérte meg a kezem.
2021. okt. 30. 22:45
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a 10 perc után jelezném, hogy jó, hogy elment, akkor ugye folytatjuk. Van ám másmilyen módszer is egy nő kielégítésére...
2021. okt. 30. 23:22
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Marha figyelmes….
2021. okt. 30. 23:27
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha hozzámész, még inkább nem lesz normális szex.
2021. okt. 31. 08:00
 18/32 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de csak lecsapott a palimadárra, akinek igényei sincsenek (vagy lesöpörhetők), az övéi viszont mindig kielégítésre kerülnek.

Legközelebb kezdje úgy, hogy téged kielégít, aztán jöhet ő, és ha szerencséd van, neked plusz egy orgazmus is lehet ebből.

De ez, hogy rendszert csinál abból, hogy szexbabának használ és még megtisztelve érzed magad, mert ezt életed hátralévő részében veled szándékozik megtenni, ez elég buta dolog.

Nagyon gáz, ha a szex nem kielégítő - és nem csak pár alkalommal, vagy húzósabb időszakokban, hanem egy idő után ez lesz a normális.

2021. okt. 31. 08:16
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

Túl figyelmes és értékes nő vagy!

Jelezd neki, hogy ő nem figyel rád ilyen téren! A 10 perces dolgokat meg hanyagold. Örökre mert vissza fog szokni rá!

Arra vezesd rá ami neked is kellemes!

Érthető az is, hogy sokat dolgozik és fáradt, de akkor sem erről kell szólnia egy együttlétnek!

2021. okt. 31. 08:33
 20/32 A kérdező kommentje:

Hajnali 2kor szexeltunk spontán felalomba kezdtük... Nem mertem stopperrel :D de fel óra biztos volt.

Köszi a válaszokat amúgy a 3asé volt a legjobb, leghasznosabb.

Aki lehuztak a párom vagy már szakitasra celozgatott azoknak üzenem hogy a problémámat megbeszelni akartam a párommal is nem nekiiesni vagy elhagyni emiatt. 2 hete kérte meg a kezem, nyilván komolyan gondolja velem, nem ilyen miatt bontanam az eljegyzést ha még is történne.

2021. okt. 31. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!