Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gáz amit csináltam, vagy a barátom túlreagálja?
Nem értem egyes válaszolók gondolkodását. A közös kassza azt jelenti, hogy minden pénz közös, vagyis értelemszerűen ha valaki motort, autót, csillámpónit, bármit akar venni, azt abból teszi, mivel más nincs. Igen, akkor ebbe mindkét fél megtakarítása belemegy, ez egy ilyen műfaj. Vagy akkor a közös kassza esetén soha többet nem vehetne egyik fél sem magának semmi drágább dolgot, csak olyat, amit mindketten használnak?
Szólnod kellett volna előtte, ennyi pénzt csak úgy nem vesz ki az ember a közösből.
#46: Nem. azt írta, illetve nekem úgy jött le, hogy pont az a 200 ezer hiányzik, vagyis amiatt nem tudja megvenni a motort, mert az összes megtakarításuk rámenne.
Én elég pipa lennék, ha az összes KÖZÖS megtakarításunkon motort venne a párom. És a pipa lennék még egy igen enyhe kifejezés.
#49 te amúgy ezeket honnan veszed? Fantasztikus a latnoki kepesseged. Vagy lehet hogy a kérdező is szeret motorozni és ez közös hobbi? Erre nem gondoltál? De amúgy még mindig nem erről szól a kérdés.
Hanem hogy a kérdező szó nélkül kölcsön adott a testvérének nagy összeget anélkül megfordult volna a fejében hogy előtte megemlitse. De ez persze teljesen rendben van mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!